Skip to Main Content »

ShowTech – Når du skal holde fest

Hos ShowTech er ingen opgave for stor. Om du er privatkunde eller erhvervskunde, så har vi alt til din næste fest - Showtech er nemlig dit eventbureau i København.

Skal du holde reception, firmafest, bryllup, personalefest, fødselsdag, julefrokost eller andet, kan ShowTech eventbureau bistå med professionel vejledning. Konkret behøver ShowTech i København kun at vide følgende: Antal deltagere, dato, budget og geografisk placering.

Sender du en mail med ovenstående oplysninger, vil ShowTech komme med et udspil på en fuldkommen løsning på dit næste event med alt inkluderet.

Det er ikke dyrt at bruge os

Når du vælger at samarbejde med et eventbureau som os, vil du spare en del ressourcer, få detaljeret rådgivning og samtidig afvikle festen velvidende, at der er styr på alt. Vi opfordre vores kunder til, at læne sig tilbage og slappe af. Planlægning skal ikke blive en stressfaktor for dig, når du samarbejder med ShowTech i København.

Ud over planlægningen af jeres næste fest, har du mulighed for at leje alt udstyr til din fest hos os. Her på siden finder du bl.a.:

Vi klarer alt omkring budget og hvad der ellers måtte være. Selv efter festen står vores personale klar til, at rydde op.

Full-service partner i hovedstaden

Det vi prøver at sige er, at vi kan arrangere alt til jeres næste fest. Du kan trygt overlade de praktiske opgaver til ShowTech i København og glæde dig til festen med god samvittighed og overskud.

Vores personale er detaljeorienteret og har mange års erfaring med diverse former for arrangementer. Derfor vil du ikke opleve mangler eller forglemmelser hos ShowTech, for vi ved hvad der skal til for at du får en god fest.

Kontakt ShowTech i København

Start planlægningen af jeres næste fest og kontakt ShowTech i dag, så giver vi et uforpligtende overblik over formatet på festen.

Ring til os mandag - fredage mellem 09.00 – 17.00 på telefon 58 50 61 51 eller send en mail til os på mail@showtech.dk, så vender vi hurtigt tilbage med gode råd og vejledning.

Vi ser frem til at give jer en fed oplevelse!

 

Kontakt

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Vi har telefontid
mandag-fredag 9:00 - 17:00

+45 58 50 61 51

mail@showtech.dk

Kontaktformular

ShowTech Aps
Ndr. Ringgade 20, 4200 Slagelse
CVR: 33262434

Klik her for kort og rutevejledning