Skip to Main Content »

Jukeboks

Tabel  Liste 

pr. side

3 vare(r)

Sorter faldende

Tabel  Liste 

pr. side

3 vare(r)

Sorter faldende
 

Udlejning af jukebox hos ShowTech Event Group

En jukebox kan sætte gang I enhver fest. Hos ShowTech har vi flere forskellige modeller, som udbydes til udlejning. Her på siden finder du både digital jukebox, klassisk model og mindre modeller til bordet.
 
ShowTech fører mærkerne Sir Juke og Funky Diva, skulle du være interesseret i den traditionelle og klassiske model eller ønsker du jukebox med mere end 14.000 numre, så finder du præcis det du leder efter hos ShowTech Event Group. Vores jukeboxe er lette at betjene, vi bistår med opsætning og afhentning, så du skal blot lade dig inspirere af musikken og nyde din fest i fulde drag.
 
Et fadølsanlæg er den helt rette måde at skabe en god stemning til enhver fest. Anlægget giver som regel det ekstra ryk - fra almindelig aften til et festligt arrangement. Skab din egen barstemning med et professionelt fadølsanlæg og vær sikker på at holde en fest med udstyret i orden.
bord
 
 
 

Jukebox til enhver lejlighed

Med en jukebox fra Showtech er du sikker på god musik, så længe festen varer. Vælg mellem et hav af numre på alle vores jukeboxe, og dans til den lyse morgen. Lyden er i top kvalitet og spiller uden afbrydelse. Det er lige præcis det der skal til for, at skabe en uforglemmelig oplevelse for dine gæster. Giv dine gæster mulighed for selv, at bestemme hvilken musik de har lyst til at høre. På den måde inddrager du dine gæster i festen og danner rammerne for underholdning i top klasse. Dine gæster får på den måde mulighed for, at synge med på de sange de kender – det giver en god stemning.
 

Udlejning af jukebox hos ShowTech – så bliver folk hængende

Du kan vælge at leje blot en Jukebox, men du kan også få den helt store pakke med Karaoke, fadølsanlæg, søm og træstamme og mange andre festartikler og dermed kan du endda skabe din helt egen lille festival hvor det er dig der bestemmer hvem der skal komme. ShowTech udvider løbende sortimentet af jukeboxe som udbydes til udlejning. Vi samarbejder med andre udlejere af fest og event udstyr og holder os hele tiden opdateret på, hvad der rører sig. Så skal I leje en Rodeotyr til jeres næste polterabend, events eller firmafest på Fyn, så ring eller send en mail, så hjælper vi med at skaffe den også.
Udlejning af jukebox er på hele Sjælland og findes ikke billigere end hos ShowTech.
 

Kontakt os nu for udlejning af jukebox

 ShowTech er beliggende i Slagelse og udlejer jukeboxe på hele Sjælland. Vi kommer og sætter op og giver en kort vejledning i udstyret. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 58 50 61 51 mellem kl. 09.00 – 17.00 mandag – fredag.
 
Du er også velkommen til at sende os spørgsmål eller forespørgsler på vores mail mail@showtech.dk, så returnerer vi med gode råd og vejledning.
 
Tilmelder dig vores nyhedsbrev nu, så følger der 15% rabat på din næste bestilling af jukebox.


Kontakt

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Vi har telefontid
mandag-fredag 9:00 - 17:00

+45 58 50 61 51

mail@showtech.dk

Kontaktformular

ShowTech Aps
Ndr. Ringgade 20, 4200 Slagelse
CVR: 33262434

Klik her for kort og rutevejledning