Cookiepolitik

 

Når du besøger www.showtech.dk, bliver der indsamlet en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på hjemmesiden. I denne cookiepolitik kan du læse mere om de informationer, vi indsamler, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til dem og hvem du kan kontakte om de indsamlede informationer.

Vi bestræber os for at tilbyde en overskuelig og brugervenlig hjemmeside, med informationer som er relevant for dig. For at dette kan lade sig gøre, indsamler vi cookies som blandt andet informerer os om hvordan brugerne anvender hjemmesiden.

 

Hvad er en cookie?

En cookie består af en tekstfil, der bliver lagret i din browser. Den har til formål at kunne genkende den enhed som du besøger hjemmesiden fra og huske hvordan du har ageret, sidst du besøgte hjemmesiden. Disse oplysninger bruges dermed til at forbedre websitet og brugeren oplevelse, samtidig med at holde den sikker at anvende.

Hvis du ønsker at vide mere om vores behandling af dine personlige oplysninger, kan du læse mere herom i vores persondatapolitik.

 

Hvordan undgår eller sletter jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker, at hjemmesiden lagrer cookies i din browser, kan du blokere alle cookies eller slette eksisterende cookies før de lagres i din browser.

Hvis du ønsker at foretage en sådan blokering eller sletning, kan du finde yderligere oplysninger i denne vejledning http://minecookies.org/cookiehandtering.

Vær opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Hvilke cookies anvender hjemmesiden?

Vi er berettigede til at anvende cookies, hvor disse er nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du har anmodet om at bruge ved at besøge hjemmesiden. For alle andre typer cookies er det påkrævet, at vi indhenter dit samtykke.

Når du besøger hjemmesiden vil du blive mødt af en pop-up boks, som oplyser dig om, at hjemmesiden anvender cookies. Da det ikke er muligt at besøge hjemmesiden uden at acceptere brug af cookies, vil din fortsatte brug af hjemmesiden herefter blive betragtet som et samtykke til lagring af cookies i din browser.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter. Ved tredjeparter forstås services, der er med til at levere indhold til hjemmesiden i form af video, og formularer og analyseværktøjer. Herudover benyttes tredjepartsprogrammer til at optimere vores hjemmesideoplevelse på baggrund af den brugeradfærd. Services der bruges hertil er bla. Hotjar og Google.

 

Nedenstående findes en oversigt over, hvilke slags cookies hjemmesiden anvender. Disse er opdelt i nødvendige, præferencer, statistik og markerting. Der anvendes herudover en række ikke-klassificerede cookies.

Nødvendige cookies 

Disse cookies er nødvendige for brugeroplevelsen og for at hjemmesiden kan fungere optimalt. Derudover udgør de nødvendige cookies også sikkerhedsmæssige foranstaltninger.

Præferencer

Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

 

Statistik

Statistiske cookies hjælper website-ejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

 

Marketing

Marketing-cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

 

 

 

Personoplysninger

 

Når du tilgår vores hjemmeside registreres dine personoplysninger. Personoplysninger er informationer, som føre tilbage til dig. Dette kan b.la. være oplysninger om din computer eller mobiltelefon, IP-nummer, geografisk placering, samt din navigering på siden. Disse oplysninger kan blive brugt ifm. nyhedsbreve, konkurrencer, undersøgelser mf. Dermed også optimering og vedligeholdelse af hjemmesiden.

 

Formål med opbevaring af oplysninger

Disse oplysninger har til formål at identificere dig som bruger, sådan at de annoncer, du måtte få vist, får størst mulig relevans. Derudover anvendes disse data også til at analysere og optimere hjemmesidens navigation, indhold og brugervenlighed.

 

Sikkerhedsforanstaltninger

Der er foretaget tekniske- samt organisatoriske foranstaltninger mod at de oplysninger, vi måtte besidde, vil blive slettet, offentliggjort, manipuleret, forringet eller misbrugt i strid med lovgivningen.

 

Tidsramme for opbevaring af oplysninger

Oplysningerne gemmes i den periode, som er tilladt i henhold til lovgivningen. De bliver slettet, når det ikke længere er nødvendigt at opbevare dem. Perioden for opbevaring afhænger af oplysningen samt baggrunden for opbevaring – derfor er det ikke muligt at præcisere periodens generelle længde.

 

Videregivelse af oplysninger til tredjeparter

De oplysninger, der er kendt, videregives til en række tredjeparter. Disse tredjeparter behandler oplysninger på vores vegne og må ikke benytte dem til egne formål.

 

Indsigt i oplysninger samt klager

Det er altid din ret at få oplyst præcis hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Desuden kan du til hver en tid frabede at oplysningerne anvendes. Ydermere kan du få tilbagekaldt dit samtykke til, at oplysninger om dig bliver behandlet. Hvis oplysninger, som måtte blive behandlet, er forkerte, har du ret til at få slettet eller rettet disse. Dette sker ved at kontakte os på: Mail@showtech.dk

Føler du, at vores behandling af dine personoplysninger er forkert, og ønsker du at klage, kan du tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver:

Hjemmesiden ejes og administreres af

Showtech ApS
Ndr. Ringgade 20
4200 Slagelse
Mail@showtech.dk
Tlf. 58 50 61 51

Experiences powered by

Lokation

Kontor & Lager

Ndr. Ringgade 20

4200 Slagelse

Danmark

 

Kontor

Dampfærgevej 2

2100 København Ø

Danmark
 

Kontakt

Tlf.: 58 50 61 51

Mail: mail@showtech.dk

Åbningstider 

Mandag - Fredag 9-17