Experiences powered by ShowTech

Forberedt til covid-19?

 

Vi står klar med udstyr og løsninger der kan hjælpe jer,

med at løse udfordringer under covid-19.

TELT LØSNINGER

Med vores rammetelte er der mange muligheder for at løse jeres udfordringer. De kan f.eks. benyttes som samtale telt under Covid-19, ved udsatte steder eller bruges til overdækning eller udbyggelse af eksisterende bygninger samt slusesystem. 

 

De robuste telte kan laves i næsten alle mål så de nemt kan tilpasses til jeres behov. Der er mulighed for at tilvælge varme, teltene leveres med gulv og dør.

SANITERING

 Med vores nye håndvaske system er det muligt at opstille håndvaske i flere størrelser, hvor end det ønskes, så længe der findes tilslutning. 

Det giver mulighed for at opjustere antallet af håndvaske på skoler, institutioner og arbejdspladser. Dette gør det nemmere at imødekomme sundhedsstyrelsens retningslinjer.

 

Fås i 3 størrelser, samt med koldt og/eller varmtvand.

AFSPÆRING

Vores forskellige muligheder for afspæringer giver rig mulighed for at vi kan lave en tilpasset løsning netop til jer. Vi gør det altid i tæt samarbejde med jer for at sikre den mest optimale løsning. 

Vi har større og mindre metalhegn, der med deres robuste struktur kan stilles udenfor for at afspærre områder eller navigere menneskemængder.

Vores indendørs lufthavnsstandere er idelle til opstilling af lukkede områder eller ved ensretning af gange, eller fælles arealer.