Søger du tribune- eller scene udlejning til dit event?

Søger du tribune- eller sceneudlejning til dit event?

Hos ShowTech har vi et stort udvalg af scener og tribuner til flere typer af events. Med vores mere end 15 års erfaring indenfor eventbranchen har vi stået for en del produktioner, hvor både scener og tribuner har indgået. Det har været alt fra modeshows, konferencer, koncerter, awardshows og produktlanceringer. Med os som leverandør kan du sikre dig en professionel service hele vejen igennem.

Fleksible og skræddersyede scenepodier.

Vores scenepodier sikrer blandt andet en fleksibel og relativ customized løsning, da podierne kan bruges til at bygge både scener og tribuner. Scenepodier er en løsning, hvor hverken størrelse, form eller højde bliver en udfordring. Dette er grundet, at de nemt kan sammensættes til dit events kriterier og behov. Derudover kan vores podier leveres med tilhørende ben, så de kan laves i mange forskellige højder, hvilket gør det muligt at opbygge tribuner. Dertilhørende kan vi levere både stole og afskærmning i form af hegn. Med en glat og skridsikker træoverflade finder du en stilren scene. Det er dog altid muligt at finde på specialløsninger i forhold til overfladen af scenen, så det passer til netop dit event. Med podiernes fleksibilitet, i forhold til muligheden for customization, passer de derfor til stort set alle typer af events.

Mobile scener specielt til udendørs brug.

Udover scenepodier tilbyder vi løsninger med mobile scener. Denne løsning er aktuel til især udendørs arrangementer og show events, da de står på en trailer og nemt kan flyttes til den valgte location. Det er derfor en nem løsning med transport og opstilling. En mobil scene er derfor en fleksibel og rummelig løsning, som er ideel til eksempelvis gadefester, udendørskoncerter m.v. De mobile scener kommer uden sceneudstyr som lyd, lys og AV. Dette har vi også mulighed for at stå for, når vi leverer og opsætter den.

Vi tilbyder forskellige typer af sceneudstyr.

Sceneudstyr er næsten uundværligt for et sådant arrangement, da det er med til at fuldende oplevelsen. Vi er specialiserede i lys, lyd og AV og har derfor mulighed for at stå for rammerne omkring scenen. Hertil tilbyder vi forskellige former for lys og AV alt efter eventens type og behov. Derudover har vi mulighed for at opstille og producere lyden under dit event, så I sikrer et arrangement uden udfordringer med lyden. Hos ShowTech finder du alt det sceneudstyr, som du skal bruge til at skabe unikke liveproduktioner.

Vi står altid klar til at hjælpe og guide dig gennem beslutningen omkring tribune eller scenevalg. Vi kan tilbyde hjælp med både dele af dit event eller en totalløsning. Det vigtigste for os er, at dine behov og ønsker bliver realiseret.

Vil du vide mere omkring vores tribune og sceneløsninger?

Så kontakt os endelig her.

Vi tilbyder også forskellige typer af sceneudstyr

Leje af scener og tribuner til ethvert arrangement

Skal du afholde enten et modeshow, produktlancering, konference, awardshow m.v. og mangler du en scene eller tribune til dit event?
Så er du kommet til det rette sted! Vi kan levere scener og tribuner til flere typer af events, alt efter netop jeres individuelle ønsker og behov.

Vores udstyr er blevet anvendt til en del forskellige eventtyper. Se et udpluk af vores løsninger nedenfor, og find inspiration til dit næste event.

Vil Du Vide Mere Om Vores Produkter Og Servies?

Vi har en lang række produkter og udstyr til ethvert event. Kontakt os gerne, hvis du har nogle specifikke spørgsmål vedrørende vores
scener og tribuner eller hør mere om de kan være en løsning til netop jeres event.

Kontakt Os