Langer18_Per Lange.jpg

TEKNISKE PRODUKTIONSLØSNINGER

Tekniske produktioner og eventdesigns som skaber WOW-oplevelser

Vi hjælper virksomheder og eventarrangører med at skabe unikke tekniske løsninger til enhver type event eller produktion. 

illuu.png

360 graders service til dit arrangement!

At planlægge et komplet arrangement fra start til ende kan for mange være en uoverskuelig og stressfuld opgave. Hos ShowTech finder du en erfaren partner og leverandør med både midlerne og de rette kompetencer til at skabe professionelle events og produktioner. Vi har en del produktioner i vores repetoire og vi ved hvordan et event skal varetages for et succesfuldt resultat.

_82I8862.jpg

BLIV KLOGERE PÅ HVILKE TEKNISKE LØSNINGER VI KAN TILBYDE TIL DIT EVENT

LYS-LØSNINGER

Scene og lysdesign

Indenfor scenelys og lysdesign har vi en bred vifte af kreative løsninger. Det indebærer alt fra lys til koncerter, fester, konferencer, show events og generelt lys kunst. Vi tilbyder alt fra udlejning af lamper med opsætning og installation deraf, men også en fuld produktion hvor vi varetager lyset gennem hele arrangementet. 


I vores sortiment finder du altid professionelt lysudstyr, mens vi også altid følger altid med i de nyeste trends indenfor lys og lysdesign. Vi kan blandt andet tilbyde både mindre løsninger til små arrangementer og storslåede løsninger til de store fulde produktioner.  


Vi ved at ikke alle arrangementer er ens og tager os derfor altid god tid til at forstå vores kunders behov og ønsker. Vi kan derfor altid skræddersy en løsning som passer specielt til dit event.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

LYD-LØSNINGER

Professionel lydudstyr til din produktion

Lyd fylder en stor del af mange typer af arrangementer og er også ofte afgørende for  arrangementets forløben. Hos ShowTech råder vi over et stort lager af det nyeste professionelle udstyr og har de førende specialister in-house indenfor lydproduktion til events. Vi kan blandt andet tilbyde udstyr helt fra konferencer til store koncerter og festivaler.


Vores løsninger indenfor lydprodukiton spænder bredt. Vi kan varetage både mindre og større arrangementer. Vi tilbyder både udlejning med installation og opsætning, samt fuld produktion hvor vi sørger for lyden hele vejen gennem dit event.


Med et professionelt sortiment af lydudstyr og et førsteklassesteam af specialister og lydteknikkere kan vi altid sikre at lyden til dit event forløber helt efter planen. Skal vi stå for lyden til dit næstkommende arrangement?                

AV-LØSNINGER

Professionelt AV udstyr og Setup

Hvad er AV udstyr indenfor event og produktion?
AV-udstyr, også kaldt audiovisual udstyr, er som navnet antyder dét udstyr som bruges til at præsentere og forene lyd og video produktion. Indenfor eventverdenen er der især tale om digitale storskærme, projektorer, højtalere, lydsystemer og mikrofoner. 

Find det rette AV udstyr til skræddersyet event.
Hos ShowTech finder du en et stort udvalg af AV-udstyr, som dækker stort set alle events og produktioner uanset størrelse. Vi kan varetage AV-produktionen til dit event med alt fra standard løsninger til skræddersyede løsninger passende specifikt til dine behov og ønsker. De rette AV-løsninger er oftest helt essentielle for mange typer af events. Det kan være alt fra konferencer og møder til de helt store koncerter og liveproduktioner. 

Vi kan hos ShowTech være der hele vejen igennem lige fra planlægning, setup og til afvikling. Med én fast teknisk leverandør sikrer du det bedste samspil mellem teknikken til dit arrangement.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

HVORFOR VÆLGE OS

KREATIVE OG SKRÆDDERSYEDE TEKNISKE LØSNINGER

Vi ved at ikke to events er ens og derfor altid kræver god overvejelse og forståelse for kundens behov og ønsker. Hos ShowTech får du ikke bare en standard teknisk løsning til dit næstkommende event. Vi gør os stor umage i at lytte til dine ønsker og behov for både dig og eventet, hvorved vi finder den løsning der passer bedst til dit arrangement. 

 


Vores team af teknikere, designere og eventproducenter har mange års erfaring i branchen og har efterhånden skabt en del tekniske løsninger til forskellige typer af events. Derudover har vi et stort lager af flere former for teknisk udstyr, indenfor lyd, lys og AV. Dette gør os til en stærk teknisk partner og leverandør, som kan varetage en bred vifte af forskellige typer af arrangementer uanset størrelse. 

BLIV INSPIRERET AF VORES TIDLIGERE OPGAVER
FlemmingBoJensen-ShowTech-PureETCR Oct2020-24.jpg

REFERENCER & CASES

Bliv inspireret af vores tidligere cases!

Gennem vores over 10 år i branchen har vi hjulpet flere virksomheder og arrangører med teknikken til deres event. Vores erfaring spænder bredt til mange typer af arrangementer. Se et udvalg af dem i vores tidligere opgaver. Måske du bliver inspireret til dit næstkommende arrangement?