Professionel partner & leverandør

En professionel partner og leverandør til de dele af
eventproduktionen, du ikke selv kan varetage.

Hos ShowTech kan vi hjælpe med de dele af eventen, som I ikke selv har ressourcer eller viden til
at varetage. Vi er en professionel event-supplier med mange års erfaring i branchen. Vi kan
hjælpe dig med at sikre de rette løsninger til dit næste arrangement.

360 grader eventproduktion

Vi kan løfte en bred vifte af opgaver indenfor eventproduktion.

Hos ShowTech har vi både kapacitet og den rette viden til at løfte en bred vifte af opgaver til ethvert arrangement - hvad end det handler om den tekniske del, udlejning af eventudstyr, rådgivning, sparring og planlægning eller en erfaren projektleder. Vores team af specialister har selv flere succesfulde events på bagen, og vi har derfor en masse erfaring at tage med os.

Vi kan blandt andet tilbyde:
  • Stort sortiment af teknisk udstyr
  • Udlejning af udstyr til alle typer events
  • Planlægning og produktion af events
  • Få professionel eventrådgivning

Bliv klogere på, hvilke løsninger
vi kan tilbyde til dit arrangement.

 

Tekniske løsninger

Stort sortiment af teknisk udstyr.

Skal du afholde en koncert, konference, show event eller lignende har vi både kompetencerne og midlerne til at hjælpe. Vi har mange års erfaring i tekniske produktioner, og vi har derfor samlet et stort lager af teknik som lyd, lys og AV gennem årene.

Vi tilbyder både udlejning, opsætning og installering af teknisk udstyr, samt produktion gennem hele arrangementet, så du kan læne dig tilbage og nyde arrangementet. Vi kan varetage alt fra mindre og enkelte arrangementer til de helt store og avancerede. Intet er for stort, småt eller for avanceret for os, da vi ofte også producerer skræddersyede løsninger.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med den tekniske del af dit arrangement?

Kontakt os og hør nærmere om vores tekniske løsninger.

Stort sortiment af teknisk udstyr
Udlejning til alle typer events

Udlejning af udstyr & eventartikler

Udlejning til alle typer events.

Søger du udlejning af event udstyr, så som telte, borde, stole, inventar, service, dekoration m.v. til dit næste arrangement?

Så kan ShowTech hjælpe dig med den del af eventen. Vi råder over et stort lager af event udstyr passende til flere typer af arrangementer. Levering og set-up af event udstyret kan vi også varetage, da vores faste imødekommende chauffører kan levere det direkte til dit arrangement.

På vores webshop kan du nemt og bekvemt bestille det udstyr som du skal bruge. Hvis ikke du finder hvad du søger kan du altid kontakte os, da vi ofte laver skræddersyede løsninger og har et stort netværk af samarbejdspartnere.

Setup & afvikling

Planlægning og produktion af events.

Vi ved, at det mange gange kan være en uoverskuelig opgave at opsætte eller projektstyre et større arrangement. Det er dog ikke en umulig opgave, hvis du har det rette team og de rette kompetencer.

Hos ShowTech kan vi tilbyde både set-up og produktionsledelse af events og arrangementer. Vi er et team af dygtige event teknikere, event koordinatorer, projektledere og produktionsfolk, alle med flere års erfaring i branchen. Vi står altid klar til at hjælpe med at opsætte rammerne omkring dit event, samt sørge for at det forløber efter planen.

Skal vi hjælpe dig til dit næstkommende arrangement?

Kontakt os eller læs mere om hvad vi kan gøre for dit event.

Stort sortiment af teknisk udstyr
Få professionel eventrådgivning

Sparring & Rådgivning

Få professionel eventrådgivning.

Søger du råd og vejledning til dit næste event?

Hvad end I trænger til at booste jeres arrangement blandt de dygtigste eventkoordinatorer i branchen eller ønsker en samarbejdspartner til at hjælpe jer med at realisere jeres event, så kan ShowTech hjælpe. Vi har gennem vores mange år i branchen erfaret, at det ikke altid er lige let at afholde arrangementer. Ofte, specielt ved større arrangementer, kan der eksempelvis forekomme reglementer, som kan stå i vejen for drømme-arrangementet. Vores projekt- og produktionsledere har en del erfaring i at planlægge og afholde større events og produktioner. De har derfor godt kendskab til forskellige restriktioner, tilladelser og kutymer inden for event produktion.

Læs mere om hvordan vi kan rådgive dig og dit event.

Cases

Find inspiration iblandt vores
tidligere kundecases