Erfarne projekt- & produktionsledere

Projekt- og produktionsledelse som skaber kreativitet,
klare målsætninger og succesfulde resultater.

Vi kan garantere en både kreativ og løsningsorienteret ledelse af dit projekt fra idé til handling,
hvilket gør det muligt med en skræddersyet plan til dit event. Vores dygtige projektledere og
produktionsledere har erfaring indenfor mange typer af events og produktioner.

Professionel og erfaren rådgivning

Professionel og erfaren rådgivning.

Vi kan tilbyde erfarne og kompetente projekt- og produktionsledere, som alle sætter en ære i at skabe unikke oplevelser. Hos ShowTech er der stort set ingen begrænsninger, og du vil derfor opleve en stærk kreativitet og løsningsorienteret tilgang til ethvert projekt. Vi har erfaring med hele rejsen af processen med event og produktioner, helt fra idé til planlægning samt styring og afvikling.

Når vi varetager projekt- eller produktionsledelsen sikrer vi en effektiv tilgang og et optimalt udbytte af din investering. Vi sikrer at du får én kontaktperson, som varetager alle leverandører og sørger for en fuldendt afvikling.

LAD OS HJÆLPE MED RÅDGIVNING TIL DIT EVENT

Eventmanagement med klare målsætninger
kræver erfarne projekt- og produktionsledere.

 

Tæt samarbejde

Tæt dialog og samarbejde.

Hos ShowTech gør vi os umage i at give vores kunder og deres deltagere en helt unik oplevelse. Vi lægger derfor stor vægt på, at sikre en tæt dialog mellem os og kunden gennem hele processen - på den måde sikre vi at dine drømme for et event bliver realiseret. Hos os vil du have én kontaktperson, som sørger for at vores aftalte opgaver forløber helt uden bekymringer.

Vores projektledere vil sørge for at tage hånd om planlægningen, visualiseringen og organiseringen af dit event, hvor en grundig rådgivning og sparring vil fremgå gennem hele forløbet. På den måde sørger vi for at arrangementet lever op til dine drømme og ambitioner. Vores produktionsledere vil dertil sørge for, at arrangementet er opsat korrekt og bliver afvikling som planlagt.

En tæt dialog og samarbejde
Klare målsætninger

Målsætninger

Klare målsætninger.

Når vi udarbejder en projektplan er det helt essentielt for alle typer events, at sikre klare målsætninger ud fra jeres behov og ønsker til afviklingen af jeres event. Sammen sætter vi klare og målbare retningslinjer, så vi bedst muligt kan imødekomme disse gennem forløbet. Jeres behov og ønsker for eventen er væsentlige for arrangementets udformning. Hvis ikke vi sammen har sat klare målsætninger fra start, kan et event aldrig blive succesfuldt for begge parter.

Vi sørger for en tæt dialog, en grafisk skitsering og forståelig projektplan, så vi sammen kan forventningsafstemme inden produktionsstart. På den måde mener vi, at arrangementet bedst muligt bliver udformet efter dine forventninger og drømme.

Innovation & kreativitet

Innovative løsninger.

Hos ShowTech finder du projekt- og produktionsledere med flere års erfaring indenfor feltet. Vi har gennem årene planlagt og produceret en lang række forskellige typer projekter, og vi ved at ikke to er ens. Kreativitet og fleksibilitet er derfor to essentielle faktorer i vores daglige arbejdsgang. Vi tilpasser altid projektet direkte rettet til arrangørens ønsker og behov. Vi vil påstå at næsten alt kan lade sig gøre, og vi skræddersyer derfor ofte løsninger til den enkelte kunde.

Vi kan tilbyde innovative løsninger in-house, samt et stort netværk af samarbejdspartnere. Skal vi lede jeres produktion eller event?

Så tag endelig kontakt til os og fortæl om dine drømme.

Innovative løsninger

Cases

Find inspiration iblandt vores
tidligere kundecases