Eksperter i lyd, lys & AV

En professionel partner og leverandør af lys,
lyd og AV til event og produktioner.

Med ShowTech som din tekniske eventleverandør får du en professionel og erfaren partner.
Vi er en af landets førende leverandører af tekniske produktioner og events. Med over 10 år
i bagagen skaber vi unikke oplevelser.

Kreative og skræddersyede løsninger

Kreative og skræddersyede løsninger.

Vi ved, at ikke to events er ens, og at de derfor altid kræver god overvejelse og forståelse for kundens behov og ønsker. Hos ShowTech får du ikke bare en standard teknisk løsning til dit næstkommende event. Vi gør os stor umage i at lytte til dine ønsker og behov for både dig og eventen, hvorved vi finder den løsning, der passer bedst til dit arrangement.

Vores team af teknikere, designere og eventproducenter har mange års erfaring i branchen, og vi har efterhånden skabt en del tekniske løsninger til forskellige typer af events. Derudover har vi et stort lager af flere former for teknisk udstyr, indenfor lyd, lys og AV. Dette gør os til en stærk teknisk partner og leverandør, som kan varetage en bred vifte af forskellige typer af arrangementer uanset størrelse.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Bliv klogere på hvilke tekniske løsninger,
vi kan tilbyde til dit næste event!

 

Lys

Scene og lysdesign.

Indenfor scenelys og lysdesign har vi en bred vifte af kreative løsninger. Det indebærer alt fra lys til koncerter, fester, konferencer, show events og generelt lys kunst. Vi tilbyder alt fra udlejning af lamper med opsætning og installation deraf, men også en fuld produktion, hvor vi varetager lyset gennem hele arrangementet.

I vores sortiment finder du altid professionelt lysudstyr, mens vi følger med i de nyeste trends indenfor lys og lysdesign. Vi kan blandt andet tilbyde både mindre løsninger til små arrangementer og storslåede løsninger til de store fulde produktioner.

Vi ved, at ingen arrangementer er ens, og vi tager os derfor altid god tid til at forstå vores kunders behov og ønsker. Vi kan derfor skræddersy en løsning, som passer specielt til dit event.

LYD

Professionelt lydudstyr og produktion.

Lyden fylder en stor del af mange typer af arrangementer, og det er ofte afgørende for arrangementets forløb. Hos ShowTech råder vi over et stort lager af det nyeste professionelle udstyr, og vi har de førende specialister in-house indenfor lydproduktion til events. Vi kan blandt andet tilbyde udstyr til alt fra konferencer til store koncerter og festivaler.

Vores løsninger indenfor lydproduktion spænder bredt. Vi kan varetage både mindre og større arrangementer. Vi tilbyder både udlejning med installation og opsætning samt fuld produktion, hvor vi sørger for lyden hele vejen gennem dit event.

Med et professionelt sortiment af lydudstyr og et førsteklassesteam af specialister og lydteknikkere, kan vi altid sikre at lyden til dit event forløber helt efter planen. Skal vi stå for lyden til dit næstkommende arrangement?

AV-LØSNINGER

Professionelt AV-udstyr og Setup.

Hvad er AV udstyr indenfor event og produktion?

AV-udstyr, også kaldt audiovisual udstyr, er som navnet antyder det udstyr, som bruges til at præsentere og forene lyd og videoproduktion. Indenfor eventverdenen er der især tale om digitale storskærme, projektorer, højtalere, lydsystemer og mikrofoner.

Find det rette AV udstyr til dit event.

Hos ShowTech finder du et stort udvalg af AV-udstyr, som dækker stort set alle events og produktioner uanset størrelse. Vi kan varetage AV-produktionen til dit event, med alt fra standard løsninger til skræddersyede løsninger, passende specifikt til dine behov og ønsker. De rette AV-løsninger er oftest helt essentielle for mange typer af events. Det kan være alt fra konferencer og møder til de helt store koncerter og liveproduktioner.

Vi kan hos ShowTech være der hele vejen igennem lige fra planlægning, setup og til afvikling. Med én fast teknisk leverandør sikrer du det bedste samspil mellem teknikken til dit arrangement.

Cases

Find inspiration iblandt vores
tidligere kundecases