Udlejning af møbler til forskellige anledninger.

Søger du udlejning af møbler så som borde og stole til dit kommende arrangement? Hos ShowTech tilbyder vi udlejning af møbler til alle slags events. Vi har et bredt udvalg af forskellige møbler til udlejning, hvilket breder sig helt fra borde, stole, lounge møbler m.m. Du finder mange forskellige typer af møbler, som passer til netop dit firmaevent.

Vi har over 40 typer af stole, herunder spisestole, barstole, cafestole og meget mere. I kombination med vores mere end 50 forskellige typer og størrelser af borde, elegante hvide stofduge og en masse dekorative elementer, kan vi skabe de smukkeste rammer for dit arrangement.

Vores udstyr kan dække næsten alle slags arrangementer og events. Find produkterne på vores webshop eller kontakt os vedrørende yderligere information og vejledning her.

Udlejning af møbler til forskellige anledninger.
Gaderobeudstyr til alle slags events.

Gaderobeudstyr til alle slags events.

Hos ShowTech finder du et væld af forskellig typer af gaderobeudstyr, så du kan læne dig tilbage og slappe af til dit event. Dette gælder herunder stativer, bøjler, spejle og rumdelere. Vi har mange muligheder for at skabe et lækkert velkomstområde.

Med vores webshop kan du nemt og bekvemt bestille det gaderobeudstyr, som du skal bruge til dit kommende arrangement. Tag endelig kontakt til os, hvis du søger mere information eller vejledning - vi står altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt Os Og Hør Mere

Søger Du Møbler & Gaderobeudstyr Til Dit Arrangement?

Se mere om vores store udvalg af forskellige typer inventar og service på vores webshop.

FIND UDVALGET HER

Leje af møbler og gaderobeudstyr til ethvert arrangement

Står du og skal afholde et større arrangement for din virksomhed, men du mangler de rette møbler og gaderobeudstyr?
Der findes næsten ikke det vi ikke har!

Vores udstyr er blevet anvendt til en del forskellige opgaver. Se et udpluk af dem nedenfor og find inspiration.

Ønsker Du Mere Information Om Vores Produkter?

Vi har en lang række produkter og udstyr til ethvert event. Kontakt os gerne, hvis du har nogle specifikke spørgsmål omkring vores
service og inventar, eller om det kan være en løsning for netop jeres event.

Kontakt Os