Professionel Partner og leverandør til totalproduktioner

Vi kan garantere en komplet og professionel
håndtering af dit næste event.

Med ShowTech som din leverandør af din næste fulde eventproduktion, finder du en
professionel og kompetent partner. Vi har over 10 års erfaring indenfor eventproduktion og
adskillige produktioner i vores repertoire.

360 graders service til dit arrangement

360 graders service til dit arrangement.

Med vores komplette eventproduktion kan du forvente, at vi kommer hele vejen rundt og varetager
alle dele af dit event.

Med ShowTech finder du en full-service leverandør og partner til produktioner af events. Med de rette in-house kompetencer og et stort lager af eventudstyr, slipper du for at have flere forskellige leverandører. Fordelen ved at have alt in-house, er at du får en mere fleksibel tidsmæssig fordel i forhold til planlægningen, men også en mere overkommelig prismæssig fordel. Som arrangør har du udelukkende én leverandør og kontaktperson, da vi påtager os ansvaret for at få skabt dit drømmeevent!

Lad os stå for dit event

Hvorfor skal du vælge os til at stå
for dit næste event?

 

Design og visualisering

Vi designer og visualiserer dine drømme.

Hos ShowTech tegner og visualiserer vi vores større projekter før produktion. Eventvisualisering hjælper os til at udnytte pladsen på projektets location til fulde og skabe de mest optimale løsninger i forhold til de gældende sikkerhedsmæssige regler.

Med en visualisering af dit forventede arrangement, kan vi vise dig et helhedsbillede af dit kommende arrangement allerede fra start. Fordelen ved at tegne og visualisere eventdesignet er både for at udnytte pladsen bedst muligt, men vigtigst at skabe et helhedsbillede af arrangementets set-up for dig som kunde. På den måde kan vi bedst muligt imødekomme dine drømme og forventninger til dit arrangement. Med de rette værktøjer og beskrivelse af jeres vision for arrangementet, kan vi nemt designe og visualisere jeres drømmeevent før endelig produktion.

Vi designer og visualiserer dine drømme
Professionelt teknik og eventudstyr

Udlejning af eventudstyr

Professionelt teknik og eventudstyr.

Når vi varetager jeres event kan vi sikre jer de rette produkter i én samlet forsendelse, så du ikke skal koordinere med flere forskellige leverandører. Med et stort lager på over 7000m2 kan vi sørge for at du får det rette udstyr til dit arrangement. Vi har samlet alt hvad der bruges til forskellige typer af events. Dette indebærer alt fra teknisk udstyr, borde, stole, telte, service, scener m.v.

Fordelen ved at have alt udstyr in-house er, at vi gør det nemmere for dig som kunde. At skulle bestille og planlægge levering fra flere forskellige leverandører kan oftest koste både ekstra tid, men også uforudsete fejl ved endelig afholdelse. Med bare én leverandør af udstyr til dit arrangement, kan du sikre at alt bliver leveret til tiden.

Fuld planlægning og produktion

Vi tager ansvaret fra start til slut.

Det er ikke altid nemt at skulle planlægge og afholde et succesfuldt event. Det kræver både erfaring og et godt overblik. Med os som totalleverandør kan vi sikre dig, at dit arrangement forløber helt efter planen fra idé til endt afholdelse. Vi sørger for at både idéen, planlægningen og produktionen deraf matcher fra A-Z.

Fra start fortæller du os dine forventninger til arrangementet, hvorefter vi vil stå for at fuldende dem ned til mindste detaljer. For os er det helt essentielt med et tæt og professionelt samarbejde, så du kan føle dig tryg gennem hele samarbejdet. Derfor gør vi meget ud af at lytte og inddrage dig som arrangør gennem hele processen, for dermed at sikre at vi får produceret en unik oplevelse.

Vi tager ansvaret fra start til slut

Cases

Find inspiration iblandt vores
tidligere kundecases