Award shows

Afhold en uforglemmelig festlig aften med et Award Show

Et Award show er et event som for mange er kendt som en enestående og fuldkommende festlig aften med masser af tekniske elementer og WOW-faktorer. ShowTech er specialiseret i tekniske produktioner, og vi har derfor stor erfaring med Award shows.

Vores dygtige team af lysdesignere, AV- og lydteknikere og produktionsfolk kan garantere dig en spektakulær aften med en enestående teknisk produktion. Udover teknik kan vi stå for udlejning af både inventar, service, scener og dekoration, så du kan opleve dit event i dekorative og luksuriøse rammer.

Det kan vi hjælpe med til dit næstkommende Award show
  • Skabe de rette rammer omkring scenen med det rette udstyr
  • Fokuser du på indholdet, så klarer vi teknik og produktion
  • Professionelt teknisk udstyr, så du får de bedste resultater
  • Råd og vejledning hele vejen igennem arrangementet

Vælg en løsning der giver dit Award show værdi

Med ShowTech garanterer vi at du finder en professionel eventpartner og leverandør,
som sikrer værdifulde og succesrige resultater.

Totalproduktion

Få professionel hjælp til dit event fra start til slut. Vi sørger for alt lige fra planlægning, opsætning, afvikling og evaluering.

Læs mere om løsningen her

Del-løsning

Få hjælp til dele af dit event. Dette kan indebære alt fra udlejning af udstyr, teknisk support og afvikling, projektledelse m.v.

Læs mere om løsningen her

Teknisk produktion

Få hjælp til de tekniske elementer af dit event. Dette indebærer alt fra lydproduktion, AV-setup og lysdesign.

Læs mere om løsningen her

Projekt- og Produktionsledelse

Få en af vores kompetente projektleder til at sikre at dit event forløber hensigtsmæssigt og efter planen.

Læs mere om løsningen her

Event & Produktionsrådgivning

Få professionelt råd og vejledning om hvordan dit næstkommende event kan forløbe uden begrænsninger.

Læs mere om løsningen her

Afhold Award shows som du og dine gæster med garanti vil huske.

Et Award show er til trods for traditionelle festlige firmaarrangementer kendetegnet ved at være en mere ekstravagant fejring med massevis af lys, sceneunderholdning og inspirerende dekoration. Kort sagt er det et arrangement de fleste sent vil glemme.

Hos ShowTech kan vi garantere både totalløsninger eller delløsninger til ethvert show event. Vores mangeårige ekspertise i blandt andet tekniske løsninger, storskærmsudlejning, scenografi og vores store lager af både borde, stole og service gør os i fuld stand til at levere komplette løsninger til dit næste Award show. Derudover rådgiver vi også på valget af venue, hvor pakhus 11  blandt andre, for mange er en favorit.

Hvem henvender vores løsninger sig til.

Vores løsninger henvender sig til selve virksomheder, med planer om at afholde et show event. Men også eventbureauer og arrangører som mangler assistance til enten udlejningen af eventudstyr eller produktion af de tekniske rammer omkring eventet. Vi står altid til rådighed, hvad end der er tale om en total eventløsning eller en løsning til de dele af eventet i ikke selv kan klare.

Vi kan garantere et professionelt samarbejde med tæt dialog, så kun de bedste løsninger bliver realiseret!

Award shows
Award shows

Vores løsninger til show events.

Vi kan tilbyde forskellige typer af løsninger til show events, hvad end der er tale om mindre eller større arrangementer.

Vi kan tilbyde følgende:
  • Komplet scenografi, med enten mobilscener eller podier.
  • Teknisk produktion af AV, lyd og lysdesign.
  • Udlejning af alt event udstyr; telte, borde, stole, service, og bar.
  • Inspirerende dekoration og oppyntning.

Søger du en speciel løsning, som ikke er nævnt ovenover eller måske tilhørende catering, drikkevarer og personale? Så tøv ikke med at tage kontakt, så er vi sikre på at vi kan hjælpe dig. Vi har et stort netværk af dygtige samarbejdspartnere, som gennem arrangementet kan sørge for, at I får den bedste service.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for jeres event.

Vi står altid klar med både rådgivning og sparring for dit næstkommende arrangement. Vores kreative team af projekt og produktionskoordinatorer kan altid sikre dig personlige og unikke løsninger, som bedst mulig matcher dine ønsker og behov.

Kontakt os endelig her.

Ofte stillede spørgsmål

Fandt du ikke det du søgte?

Vi løser en lang række opgaver der går udover vores nuværende services, så hvis vi i ovenstående ikke lige har ramt dine tanker
om et arrangement, er vi sikre på at vi stadig kan hjælpe. Vi elsker at udforske nye områder og udvide vores repertoire.

Kontakt Os og Hør Mere