Søger du udlejning af inventar eller service til dit firmaevent?

Søger du udlejning af inventar eller service til dit næste event?

Hos ShowTech kan du finde alt det eventudstyr som du skal bruge til dit næste event, hvad end der er tale om en firmafest, konference, messe eller et awardshow. Med et lager på knap 7000km2 kan vi tilbyde et bredt sortiment af eventudstyr til enhver lejlighed. Vores sortiment breder sig helt fra stole og borde, service og duge til storkøkkenudstyr og bar artikler.

Vi sørger løbende for vedligeholdelse af vores udstyr, så vi altid kan sikre det mest kvalitetssikre udstyr til vores kunder. Dermed går vi meget op i at vejlede omkring brugen af udstyret, og vi sørger derfor for rengøring af det meste af vores udstyr efter endt brug, så vores kunder kan nyde deres arrangement.

Find alt inventar på vores webshop, hvor du nemt og bekvemt kan bestille til dit næste firmaevent.

Udlejning af borde og stole til forskellige anledninger.

Søger du udlejning af møbler, så som borde og stole til dit kommende arrangement?

Hos ShowTech tilbyder vi udlejning af møbler og inventar til ethvert slags event. Vi har et bredt udvalg af forskellige møbler til udlejning, hvilket breder sig helt fra borde, stole, lounge møbler, garderobeartikler m.m. Derudover finder du forskellige typer af møbler, så de kan passe til netop dit firmaevent.

Vores udstyr kan dække næsten alle slags arrangementer og events, hvilket er det der gør ShowTech til så alsidigt et eventbureau. Find produkterne på vores webshop, eller kontakt os vedrørende yderligere information og vejledning på vores kontakt side.

Udlejning af borde og stole til forskellige anledninger.
Serviceudlejning til den rigtige borddækning.

Serviceudlejning til den rigtige borddækning.

Hos ShowTech finder du et væld af forskellig typer service, så du kan få den helt perfekte borddækning til dit event. Dette gælder herunder bestik, porcelæn, glas, duge og serveringsartikler. Vores produkter findes i forskellige typer til enhver type begivenhed, som er helt fra den klassiske og formelle borddækning til en anderledes og rustik stemning. Vores service leveres med obligatorisk slutrengøring, så du kan nyde dit arrangement i ro og mag.

Med vores webshop kan du nemt og bekvemt bestille det service, som du skal bruge til dit kommende arrangement. Tag endelig kontakt til os, hvis du søger mere information eller vejledning - vi står altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt Os Og Hør Mere

Søger Du Service & Inventar Til Dit Arrangement?

Se mere om vores store udvalg af forskellige typer inventar og service på vores webshop.

FIND UDVALGET HER

Leje af service og inventar til ethvert arrangement

Står du og skal afholde et større arrangement for din virksomhed, men du mangler det rette service og inventar?
Så er du kommet til det rette sted. Vi har udstyret til at skabe rammerne for næsten ethvert arrangement.

Vores udstyr er blevet anvendt til en del forskellige opgaver. Se et udpluk af dem nedenfor og find inspiration.

Ofte stillede spørgsmål

Ønsker Du Mere Information Om Vores Produkter?

Vi har en lang række produkter og udstyr til ethvert event. Kontakt os gerne, hvis du har nogle specifikke spørgsmål omkring vores
service og inventar, eller om det kan være en løsning for netop jeres event.

Kontakt Os