Professionelle eventrådgivere

Vi kan blive din professionelle partner med
rådgivning og sparring til dit arrangement.

Hos ShowTech finder du en professionel og erfaren partner til rådgivning af dit næste event.
Vi er en af landets førende leverandører af tekniske produktioner og events. Med over 10 år
i bagagen sørger vi for, at dit event bliver afholdt uden problemer.

Mere end 10 års erfaring og  ekspertise

Mere end 10 års erfaring og ekspertise.

De fleste ved præcis hvordan et event skal slutte, men de kender ikke rigtig vejen dertil. Med os som partner kan vi sikre, at dit event bliver taget hånd om professionelt fra A-Z. Med vores 10 år i branchen har vi efterhånden leveret alt fra delløsninger til fulde produktioner, hvilket har givet os en del praktisk erfaring indenfor en bred vifte af events. Vi har derfor en stor viden indenfor hvad der skal til, for at det gældende event kan afvikles succesfuldt og uden forhindringer.

Vi kan tilbyde rådgivning og sparring til alt fra regler og tilladelser, sikker opstilling og afvikling, sikkerhedsplaner og teknisk udstyr som AV, lyd og lys.

Søg rådgivning og sparring her

Hvorfor skal du vælge os til at
stå for dit næste event?

Regler og tilladelser

Bliv fortrolig med regler og tilladelser.

Større arrangementer er ikke altid lige til at afholde. Oftest kræver det både forskellige tilladelser og planer for en sikker afvikling. Disse tilladelser varierer helt fra typen af event til beliggenheden, hvor der både skal tages hensyn til støj, antal deltagere, sikkerhed og generelt tilladelse hvis det afholdes i offentligt rum.

Med vores over 10 år i branchen har vi et stort kendskab til de gældende regler for eventafholdelse, og vi ved dermed også hvordan man søger de rette tilladelser og udfylder de gældende dokumenter og opstillingsplaner for et event. Vi har stor erfaring i alt fra de helt store arrangementer med op til flere tusind deltagere til de mindre arrangementer med omkring tusind deltagere. Skal vi hjælpe dig med at sikre, at dit næste arrangement overholder de gældende regler?

Tag endelig kontakt og lad os hjælpe dig med dit event.

Bliv fortrolig med regler og tilladelser
Eventplanlægning fra idé til afvikling

Rådgivning under hele forløbet

Eventplanlægning fra idé til afvikling.

Hos ShowTech vægter vi den rette rådgivning og planlægning for enhver succesfuld produktion højt. De to elementer går hånd i hånd, hvad end der er tale om dele af produktioner til fulde produktioner. Vi søger at skabe tætte relationer gennem alle vores opgaver, hvor vi både lytter og dermed rådgiver efter vores bedste viden indenfor det enkelte felt. For at opnå den bedste relation og de mest succesfulde resultater er det helt essentielt, at der ikke er for mange parter involveret i processen.

Vi kender selvfølgelig vores produkter og ydelser, og vi ved hvordan man skal kombinere, designe og opsætte dem til den gældende location. Vi kan rådgive og planlægge, så du får det rette udstyr, de rette tilladelser og en flydende eventproduktion.

Afhold et trygt og sikkert event

Sikker og forsvarlig eventafvilking.

Sikkerheden er væsentlig ved enhver slags event, og vi har erfaret, at mange arrangører ikke er helt klar over, hvad det kræver at få godkendt sikkerhedsplanen. En sikkerhedsplan er mere end et overblik eller en skitse over opstillingen til arrangementet. Den bør indeholde både risikovurderinger, sikkerhedsprocedurer, en beredskabsplan samt en beskrivelse af eventets grundlag.

Sikkerhedsplanen er tæt knyttet til hele processen i at planlægge og afholde et event, og det kan ved mindre ændringer blive uaktuel. Det er derfor helt essentielt for både tid og ressourcer, at have styr på hvad der skal tages højde for under hele processen.

Hos ShowTech har vi erfaring med udarbejdelse af sikkerhedsplaner, og vi følger altid op på de nyeste retningslinjer fra myndighederne. Vores dygtige rådgivere har mange års erfaring i at både planlægge og afholde større events. Hvad end du ønsker rådgivning til dele af arrangementet eller hele arrangementet, så står vi til rådighed.

Sikker og forsvarlig eventafvilking

Cases

Find inspiration iblandt vores
tidligere kundecases