Går du og overvejer en karriere indenfor eventbranchen?

Går du og overvejer en karriere indenfor eventbranchen?

Vi leder altid efter nye kreative og inspirerende medarbejdere, som brænder for eventbranchen og har lyst til at være med til at løfte vores repertoire. Hos ShowTech kommer du til at opleve en spændende hverdag med en bred vifte af opgaver. Vi er en virksomhed i stor vækst, hvor aldrig to dage er ens.

Vi tilbyder blandt andet stillinger som..
  • Projektbaserede stillinger
  • Afviklerjobs
  • Lagermedarbejdere
  • Se vores ledige stillinger eller send en uopfordret ansøgning.

Vores ledige stillinger

Lagermedarbejder med flair for teknik - Slagelse

Trives du i et tempofyldt miljø? Har du indgående kendskab til eventbranchen og et bredt grundlæggende kendskab til teknik? Så er du måske den nye lagermedarbejder vi leder efter!

Læs mere om stillingen

Erfaren lagermedarbejder - Slagelse

Trives du i et tempofyldt miljø, hvor du er en del af ansvaret for at ordrer bliver pakket til tiden og lageret generelt er struktureret og pænt? Er du struktureret og har du et godt overblik din daglige arbejdsgang? I så fald er du muligvis den nye lagermedarbejder vi leder efter!

Læs mere om stillingen

Lager-& logistik elev - Slagelse

Drømmer du om at arbejde inderfor lager og logistik og mangler du et professionelt miljø at starte din nye karriere? Så kan ShowTech være det helt rette valg for dig!

Læs mere om stillingen

Uddannelse indenfor eventbranchen.

Vi sætter en ære i at være med til at uddanne fremtidens talenter indenfor eventbranchen, hvor vi både har uddannet elever indenfor lager & logistik og eventteknikkeruddannelsen. Hvad end du ønsker at arbejde direkte med kunder som projektleder eller være den der sørger for at udstyret bliver vedligeholdt, leveret og opsat på det udvalgte venue, så kan vi være stedet der kan hjælpe. Vi er åbne for både elev- og praktikantstillinger, hvis bare du har et brændende ønske om at skabe oplevelser.

Søger du en elevplads eller praktikplads indenfor eventbranchen? Så tøv ikke med at sende os en uopfordret ansøgning!

Uddannelse indenfor eventbranchen
Hvem er ShowTech?

Hvem er ShowTech?

ShowTech er et One-stop solution eventproduktionsfirma, med ekspertise i corporate arrangementer, samt større produktioner.

Vi er et relativt småt men ambitiøst team, som alle brænder for at skabe enestående oplevelser for vores kunder. Hos ShowTech finder du et hus fyldt med kreative ildsjæle inden for event-universet, alle med forskellige kompetencer som hver især gør os uundværlige for hinanden.

Med kompetencer in house kan vi levere alt fra projektledelse til 3D-visualisering og produktion.

Læs mere om os