Firmaevents

Afhold firmaevents, som skaber tætte relationer mellem kollegaer og partnere.

Er du arrangør af et firmaevent og mangler en eventpartner til at realisere dine drømme? Hos ShowTech kan vi tilbyde flere løsninger til firmaevents såsom julefrokoster, sommerfester eller partnerarrangementer. Vi kan både tilbyde løsninger til de dele af eventen du ikke selv kan klare, men også stå for at planlægge og eksekvere hele arrangementet.

Dét kan vi tilbyde til dit firmaevent
  • Stort udvalg af service og inventar, perfekt til dit behov
  • Opsætning af dekorativt design, som skaber enestående rammer
  • Teknisk udstyr og scenografi til at skabe en festlig stemning
  • Personlig sparring af hele eventens forløb

Vælg en løsning der giver dit firmaevent værdi!

Med ShowTech garanterer vi at du finder en professionel eventpartner og leverandør,
som sikrer værdifulde og succesrige resultater.

Totalproduktion

Få professionel hjælp til dit event fra start til slut. Vi sørger for alt lige fra planlægning, opsætning, afvikling og evaluering.

Læs mere om løsningen her

Del-løsning

Få hjælp til dele af dit event. Dette kan indebære alt fra udlejning af udstyr, teknisk support og afvikling, projektledelse m.v.

Læs mere om løsningen her

Teknisk produktion

Få hjælp til de tekniske elementer af dit event. Dette indebærer alt fra lydproduktion, AV-setup og lysdesign.

Læs mere om løsningen her

Projekt- og Produktionsledelse

Få en af vores kompetente projektleder til at sikre at dit event forløber hensigtsmæssigt og efter planen.

Læs mere om løsningen her

Event & Produktionsrådgivning

Få professionelt råd og vejledning om hvordan dit næstkommende event kan forløbe uden begrænsninger.

Læs mere om løsningen her

Skab unikke oplevelser sammen til jeres firmaevent.

Firmaarrangementer er en afgørende faktor for at skabe et godt sammenhold på arbejdspladsen. Det er her, hvor I som virksomhed kan skabe tættere relationer blandt jer og jeres medarbejdere og eventuelt også jeres samarbejdspartnere. Et firma arrangement kan bestå af alt fra den årlige julefrokost eller sommerfest til et selskabeligt arrangement efter jeres konference. Det vigtigste er dog, at vælge de rigtige rammer, hvor I som virksomhed kan læne jer tilbage og nyde hinandens selskab.

Vi har stor erfaring med mange typer af sociale arrangementer for virksomheder, og vi har gennem tiden både hjulpet med både dele af arrangementet til den helt store totale planlægning og eksekvering.

Hvem henvender vores løsninger sig til?

Vores løsninger henvender sig både til virksomhederne selv, med planer om at afholde et socialt event i virksomheden. Derudover har vi hjulpet eventbureauer og arrangører med at dække alt fra udlejningen af eventudstyr til produktion af de tekniske rammer omkring eventen.

Firmaevents
Firmaevents

Vores løsninger til firmaevents.

Står du som virksomhed eller eventplanlægger overfor et firmaarrangement in house i virksomheden eller søger I alternative locations? Hos ShowTech kan vi hjælpe med alt fra dele af eventen til planlægningen fra start til slut.

Skal arrangementet holdes in-house, har vi et stort udvalg af inventar, service, dekoration, scene og teknisk udstyr til at skabe de helt perfekte rammer. Vi kan derudover tilbyde telte, hvis I ønsker at afholde det udendørs i smukke omgivelser. Søger I nye alternativer udenfor de faste rammer har vi et stort netværk af udlejere af forskellige locations. Fortæl endelig om jeres ønsker og behov, og vi vil hjælpe med at finde en passende location.

Hør mere om, hvad vi kan gøre for dit event.

Med vores store lager af telte, service, møbler, dekoration og inventar står vi altid klar til at levere til ethvert firmaevent. Vi sikrer altid tæt dialog og samarbejde, hvad end det handler om udlejning eller produktion. God kommunikation og tæt dialog er nøglen for at eventet bliver en succes, noget vi med vores mange års erfaring naturligvis har i højsædet.

Vil du høre mere? Så kontakt os endelig her.

Fandt du ikke det du søgte?

Vi løser en lang række opgaver der går udover vores nuværende services, så hvis vi i ovenstående ikke lige har ramt dine tanker
om et arrangement, er vi sikre på at vi stadig kan hjælpe. Vi elsker at udforske nye områder og udvide vores repertoire.

Kontakt Os og Hør Mere