Danmarks foretrukne full service eventleverandør

Velkommen til Showtech - dit 360 graders eventfirma. Med Showtech som partner får du alt hvad du søger under samme tag! I eventbranchen er det afgørende at have en bred vifte af kompetencer. Det giver os mulighed for at tilpasse vores ydelser til præcis den type event eller produktion, du har i tankerne. Med vores garanti for professionelt udførte og fejlfrie processer sikrer vi, at dit event bliver en succes fra start til slut.

Bliv klogere på, hvordan ShowTech
kan hjælpe med at realisere dit næste event.

 

Fantastiske events i hele landet

Afhold dit drømme event

Med Showtech som dit eventbureau er du sikker på at dit kommende event bliver en succes! Uanset hvilken type events du søger, kan vi varetage din opgave. Nedenfor har du et lille udpluk af alle de typer af arrangementer vi varetager som full service eventfirma.

 • Møder & konferencer
 • Festivaler & koncerter
 • Modeshows
 • Firmaevents
 • Produktlanceringer
 • Livestreaming events
 • Messer & udstillinger 
 • Awardshows og meget meget mere

 Hos os finder du alle kompetencer samlet under samme tag. Derfor er det altid en mulighed at skræddersy events og løsninger præcis som du ønsker det. Så hvis du er på udkig efter et eventbureau, med fingeren på pulsen og med kompetencer ud over det sædvanlige, så er vi det rette match. Showtech er til dig der er på udkig efter en unik løsning, i ønsket om at afholde dit næste event. 

 

Eventbureau med bredt sortiment og mange interne kompetencer
Eventbureau B2B

Skal dit næste event være et, der bliver husket?

Professionelt eventsupplier skaber mindeværdige B2B Events

Det er ikke nødvendigvis svært at arrangere et event, MEN det kræver det rigtige setup at skabe et vellykket event. Et event der skiller sig ud på alle måder fra begyndelse til slutning. Et sådant event er uforglemmeligt og vil med sikkerhed blive gentaget, da succes ofte avler mere success. Derfor er det afgørende at gøre tingene rigtigt fra starten, og hvorfor så ikke samarbejde med et af Danmarks mest erfarne eventbureauer?

Showtech er det eventfirma du med fordel kan benytte til dit næstkommende event, og med ro i maven vide, at i går en uforglemmelig aften i møde. Vi lægger vægt på at udføre arbejdet med kvalitet og professionalisme, uanset om det er et corporate eller socialt event, du planlægger. Vi forstår behovene og, endnu vigtigere, de potentielle udfordringer, så vi altid er klar til at handle, hvis der opstår behov før, under eller efter dit event.

Når innovation og erfaring mødes

Fra festudlejer til eventbureau

ShowTech ApS blev grundlagt for 35 år siden i Slagelse, hvor vi begyndte som festudlejere. Tiden er fløjet, og i mellemtiden har vi udvidet vores tjenester inden for eventproduktion gevaldigt. I dag kan vi tilbyde alt fra partielle løsninger til komplette full-service produktioner af større events, skræddersyet til enhver smag.

I løbet af årene har vi opnået en værdifuld vifte af erfaringer, som vi tager med os på vores rejse. Disse uvurderlige erfaringer er vores rygsæk fyldt med, når vi står klar til at bistå dig med dit næste event. Selvom vores rødder er forankret i det sydsjællandske, er Showtech blandt de mest erfarne eventfirmaer i hele landet, og vi er stolte af at kunne dele vores ekspertise med dig.

Med erfaringen kommer der også en ambition om hele tiden at udfordre status quo, og være nytænkende i arbejdet med alle former for events. Denne ambition har i de senere år været drivkraften bag at Showtech har vokset sig endnu større og fortsat vokser i takt med at vi hjælper vores fantastiske kunder, i tilblivelsen af events og større produktioner, uanset hvor i landet der ønskes eventhjælp. 

Vi er med dig fra start til slut i processen og er klar til at løfte enhver opgave du måtte have, for at sikre den bedst tænkelige eksekvering af dit kommende event. 

Eventbureau med mange års erfaring
Eventbureau der giver professionel eventrådgivning

Sparring & Rådgivning

Få professionel sparring på dit næste event

Har du brug for professionel sparring til dit kommende arrangement? Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi er mere end villige til at indlede en uforpligtende samtale om dit kommende arrangement, uanset om du søger rådgivning, ønsker et skræddersyet tilbud eller bare har spørgsmål vedrørende vores forskellige løsninger eller igangværende projekter.

Hvis du mangler ekspertise til at gennemføre den perfekte begivenhed uanset hvor i landet du befinder dig, eller blot er nysgerrig efter at høre om vores tilbud, så er du velkommen til at kontakte os via telefon på 58 50 61 51 eller sende os en e-mail på mail@showtech.dk - eller benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Eventudlejning

Med et lager på over 7000m2 kan vi dække næsten ethvert type event, små som store. Vi har midlerne og udstyret til at realisere dine drømme for et succesfuldt corporate eller social event.

Eventudlejning

Event & Produktion

Med et team af dygtige eventspecialister og in-house kompetencer kan vi planlægge og eksekverer en lang række af events. Dette gælder alt fra små produktioner til de helt store totalproduktioner.

Event & Produktion

Rådgivning

Vores hold af specialiserede eksperter og teknikere står altid klar til at rådgive dig gennem enhver begivenhed. Sådan sikrer vi et succesfuldt event med de bedste resultater.

Rådgivning

Cases

Find inspiration iblandt vores
tidligere kundecases

360 grader eventproduktion

360 total - eventproduktion i særklasse

360 graders eventbureau med speciale i event og produktion

Over en lang årrække har Showtech, med stor succes, faciliteret, visualiseret, eksekveret og evalueret events i alle typer og størrelser. De mange år forpligter, og derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at kunne tilbyde skræddersyede løsninger til alle vores kunder. Intet event er som det foregående og det kan være svært at håndtere problematikker og flaskehalse, uden de rette in-house kompetencer. Af denne årsag har vi sammensat det perfekte hold, så netop dit event bliver planlagt, faciliteret og eksekveret til punkt og prikke. Vores mange års erfaring har skærpet vores kompetencer og danner i dag grundlag for vores komplette event 360 setup, hvor vi hjælper med alt fra rådgivning, sparring og visualisering til teknisk produktion og projektledelse. Du finder derfor ikke et mere komplet setup til dit event end hos Showtech!

Ud over vores omfattende 360-graders løsning tilbyder vi også skræddersyede løsninger, hvis du allerede har stærke kompetencer internt på visse områder, men mangler ekspertise og støtte på andre områder. På den måde sikrer vi, at vi udnytter alle tilgængelige ressourcer og muligheder optimalt.

Få blandt andet hjælp til:
 • Lyd og lyddesign samt produktion
 • Opbygning af scener og tribuner
 • Teltopsætning samt opsætning af service
 • Projektledelse og 3D visualisering af dit event
 • Produktionsledelse samt opsætning

 

For blot at nævne et par af dine muligheder. Derudover har du selvfølgelig til hver en tid mulighed for at kontakte os og høre mere om, hvordan vi helt præcist kan hjælpe dig - så dit kommende event bliver en succes.

Lad os hjælpe med jeres event

Din full service eventsupplier - til arrangementer og events i hele Danmark

Showtech er et full service eventbureau, der leverer skræddersyede løsninger til events og arrangementer i hele Danmark.

Ofte stillede spørgsmål