Overvejer du at leje et telt til dit næste firmaevent?

Hvad end du skal afholde en firmafest eller vise dine produkter frem til en produktlancering, så kan en teltløsning være en fleksibel og anderledes løsning. Med ShowTech som dit eventbureau finder du et bredt udvalg af telte til leje i forskellige typer og størrelser, så det passer perfekt til netop dit arrangement.

Vores telte er alle certificeret og kvalitetssikre - på den måde sikrer vi, at du får det bedste af det bedste til dit firmaevent.

Skal du bruge et telt til fest i firmaet?

Hos ShowTech har vi stor erfaring i at planlægge og afholde firmafester, og ofte bliver disse afholdt i telte. Vi har telte til at afholde fester i alle sæsoner, hvad end du ønsker åbne pavilloner om sommeren eller opvarmede rammetelte om vinteren.

Vi kan derudover sørge for, at I ikke går glip af de skønne omgivelser omkring teltene, ved at implementere en panoramaløsning både til siderne af teltene eller på teltenes tag.

Se mere om vores telttyper på vores webshop her.

Overvejer du at leje et telt til dit næste firmaevent?

Leje af telt til ethvert arrangement

En teltløsning kan åbne op for mange muligheder for dit event. Hvad end der er tale om firmafester, messer og udstilling eller lancering af jeres produkter.

En teltløsning er en fleksibel løsning med mange muligheder for at skabe unikke rammer omkring dit event og faciliteterne deraf.
De giver eksempelvis mulighed for at skabe noget ekstra plads udenfor jeres egen lokation, og de kan lejes med panorama, så ikke de smukke omgivelser bliver afskærmet.

Sidst men ikke mindst, kan de designes og dekoreres til at give en helt unik stemning indendørs i selve teltene.

Vi har anvendt vores teltløsninger til en del forskellige opgaver. Se et udpluk af dem nedenfor.

Søger Du Et Telt Til Dit Arrangement?

Se mere om vores udvalg af forskellig typer telte på vores webshop

Find Udvalget Her

Hos os kan du leje et telt med gulv

Hos os kan du leje et telt med gulv

Alle vores telte kan lejes med gulv i enten træ eller plast. Et gulv sørger for et fast fundament og sikrer et stabilt underlag til dit arrangement. Dette er med henblik på inventaret og møblerne i teltet, hvor gulvet giver en bedre oplevelse ved brug af borde og stole og generelt gennemgang i teltet. Derfor anbefaler vi altid at leje gulv med til vores telte.

Hos ShowTech sørger vi for, at det bliver lagt samtidig med at teltet sættes op, så både teltet og gulvet bliver opsat hensigtsmæssigt og sikkert. Derudover er alle vores priser inkluderet nedtagning, så du ikke skal stå med dette efter dit arrangement. Alle teltene i vores webshop er opsat med mulighed for at tilvælge 2 slags gulve, så de passer til den enkelte størrelse og type telt.

Se mere på de forskellige typer på vores webshop her.

Sørg for den rette bordopstilling og dekoration

Vi plejer altid at sige; “Indretning, borddækning og inventar følger altid med for et succesfuldt teltarrangement”.

Hos ShowTech kan vi altid sørge for inventaret til dit arrangement. Dette gælder alt fra møbler, borddekoration, bar og bar artikler, køkkeninventar m.v. Hos os kan du både udleje inventaret eller vi kan sørge for en totalløsning, hvor vi designer, dekorerer og opsætter, så du får skabt de helt rigtige rammer omkring dit arrangement.

Læs mere om vores inventar.

Sørg for den rette bordopstilling og dekoration
Skab den hyggelige stemning og bedste omgivelser

Skab den hyggelige stemning og bedste omgivelser

Et arrangement i et telt behøver ikke være ensartet og komplekst. Der er massere af muligheder for at gøre rammerne helt unikke. Vi kan eksempelvis sørge for den rigtige belysning og dekoration af teltet til dit arrangement.

Den rigtige belysning kan give en helt speciel stemning til dit event, om det er en firmafest, en produktlancering eller noget helt andet.

Se mere om vores tekniske løsninger.

Ofte stillede spørgsmål

Få Mere Information Om Vores Produkter Og Services

Vi har en lang række produkter og udstyr til ethvert event. Kontakt os gerne, hvis du har nogle specifikke spørgsmål omkring vores telte
eller om det kan være en løsning for netop jeres firmaevent.

Kontakt Os