Livestreaming

Skab komplette eventoplevelser med digitale events.

Digitaliseringen fylder i dag mere og mere i vores alles hverdag, hvilket betyder at event og produktionsbranchen søger hen til digitale muligheder. De digitale events har visse fordele ved at være en fleksibel og økonomisk løsning til events.

De digitale events giver dig som virksomhed eksempelvis muligheden for at nå flere kunder og samarbejdspartner fordelt ud på flere regioner på samme tid. Derudover kræver det ikke så mange ressourcer, hvilket derfor ofte gør det til en økonomisk fordel.

Det kan vi hjælpe med til dit næstkommende Livestreaming event
  • Skabe de helt rigtige rammer omkring scenen med det rette udstyr
  • Fokusér du på indholdet, så klarer vi teknik og produktion
  • Professionelt teknisk udstyr, så du får de bedste resultater
  • Råd og vejledning fra start til slut

Vælg en løsning der giver dit livestreaming event værdi!

Med ShowTech garanterer vi at du finder en professionel eventpartner og leverandør,
som sikrer værdifulde og succesrige resultater.

Totalproduktion

Få professionel hjælp til dit event fra start til slut. Vi sørger for alt lige fra planlægning, opsætning, afvikling og evaluering.

Læs mere om løsningen her

Del-løsning

Få hjælp til dele af dit event. Dette kan indebære alt fra udlejning af udstyr, teknisk support og afvikling, projektledelse m.v.

Læs mere om løsningen her

Teknisk produktion

Få hjælp til de tekniske elementer af dit event. Dette indebærer alt fra lydproduktion, AV-setup og lysdesign.

Læs mere om løsningen her

Projekt- og Produktionsledelse

Få en af vores kompetente projektleder til at sikre at dit event forløber hensigtsmæssigt og efter planen.

Læs mere om løsningen her

Event & Produktionsrådgivning

Få professionelt råd og vejledning om hvordan dit næstkommende event kan forløbe uden begrænsninger.

Læs mere om løsningen her

Står du og skal afholde et virtuelt event?

Virtuelle events er gennem 2020 og 2021 blevet en ekstrem populær måde for virksomheder at afholde enten deres møder eller events.

Vi har hos ShowTech derfor hurtigt omstillet os og brugt vores tekniske ekspertiser og kompetencer til at kunne tilbyde vores hjælp til afholdelse af sådan produktioner. Hertil har vi både produceret modeshows, tv-shows, møder, talkshows, roadshows m.v.

Hvorfor vælge online events?

Stort set alle events og arrangementer kan afholdes virtuelt - dog skelnes der mellem om det er corporate events eller social events. Vi er specialiseret i corporate events, hvor en professionel fremstående er essentiel for virksomhedens branding.

Står du og skal afholde et virtuelt event?
Vores løsninger til virtuelle events.

Vores løsninger til virtuelle events.

Vi kan tilbyde flere forskellige løsninger til virtuelle events. Først og fremmest er det helt afgørende at skabe de korrekte rammer omkring eventet. Alt efter hvilken type virtuelt event der er tale om, kan det være man mangler udstyr og inventar såsom en scene, møbler, dekoration m.v. Vi kan hos Showtech hjælpe dig med at opstille de helt rigtige rammer til dit livestreaming-event, hvad end der er tale om et mindre eller større arrangement. Vi tilbyder også et stort udvalg af møbler, scener og inventar til udlejning, så du helt selv kan opbygge dine rammer omkring streaming-eventet.

Foruden de rigtige rammer er teknikken nok den vigtigste faktor for et professionelt livestreaming-event. Hos ShowTech har vi mange års erfaring i lyd, lys og AV og kan derfor sikre dig et online event hvor teknikken altid er i top. Vores tekniske løsninger spænder helt fra at sørge for den helt rigtige lyssætning, en lydproduktion uden fejl og forbindelsesbesvær og skærme til branding og produktvisning.

Hør mere om hvad vi kan gøre for dit online livestreaming event.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du skal afholde et event virtuelt eller hvilke fordele digitale events har for dine drømme? Vi er altid til rådighed for at vejlede dig om dit næstkommende event kan realiseres.

Så tag endelig kontakt og hør mere.

Fandt du ikke det du søgte?

Vi løser en lang række opgaver der går udover vores nuværende services, så hvis vi i ovenstående ikke lige har ramt dine tanker
om et arrangement, er vi sikre på at vi stadig kan hjælpe. Vi elsker at udforske nye områder og udvide vores repertoire.

Kontakt Os og Hør Mere