Udlejning af køkkenudstyr til alle slags events.

Udlejning af køkkenudstyr til alle slags events.

Skal du afholde et arrangement i et telt, men du mangler de helt rette køkkenfaciliteter? Hos ShowTech kan du både leje køleskabe, barkøleskabe, grilludstyr, varmeborde og meget mere.

Vi har et bredt udvalg af forskellige varmeskabe, frituresteger, grill, ovne, køleskabe og kummefrysere samt rulleborde. Dertil udlejer vi mange former for køkkenudstyr, hvad end der er tale om varme, køl eller frys. Hos ShowTech yder vi altid den bedste service vi kan, og vi sørger altid for, at du kan læne dig tilbage og nyde dit arrangement. Ring endelig til os, hvis du er i tvivl om, hvad vi kan gøre for dit event.

Vores udstyr kan dække næsten alle slags arrangementer og events. Find produkterne på vores webshop eller kontakt os vedrørende yderligere information og vejledning her.

Udlejning af udstyr til dit næste event.

Drømmer du om at holde et firmafest eller konference, men du mangler udstyret til køkken? Hos ShowTech finder du et væld af forskelligt køkkenudstyr, eksempelvis gryder, stativ til affaldsposer, kaffemaskiner, popcornmaskiner m.m. – det er kun fantasien der sætter grænser!

Med vores webshop kan du nemt og bekvemt bestille det køkkenudstyr, som du skal bruge til dit kommende arrangement. Tag endelig kontakt til os, hvis du søger mere information eller vejledning - vi står altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt Os Og Hør Mere

Udlejning af udstyr til dit næste event.

Søger Du Køkkenudstyr Til Dit Arrangement?

Se mere om vores store udvalg af forskellige typer af køkkenudstyr på vores webshop.

FIND UDVALGET HER

Leje af køkkenudstyr til ethvert arrangement

Står du og skal afholde et større arrangement for din virksomhed, men du mangler det rette køkkenudstyr?
Så er du kommet til det rette sted. Vi har udstyret til at skabe rammerne for næsten ethvert arrangement.

Vores udstyr er blevet anvendt til en del forskellige opgaver. Se et udpluk af dem nedenfor og find inspiration.

Ønsker Du Mere Information Om Vores Produkter?

Vi har en lang række produkter og udstyr til ethvert event. Kontakt os gerne, hvis du har nogle specifikke spørgsmål omkring vores
service og inventar, eller om det kan være en løsning for netop jeres event.

Kontakt Os