Udlejning af køkkenudstyr til alle slags events.

Udlejning af køkkenudstyr til alle slags events.

Skal du afholde et arrangement i et telt, men du mangler de helt rette køkkenfaciliteter? Hos ShowTech kan du både leje køleskabe, barkøleskabe, grilludstyr, varmeborde og meget mere.

Vi har et bredt udvalg af forskellige varmeskabe, frituresteger, grill, ovne, køleskabe og kummefrysere samt rulleborde. Dertil udlejer vi mange former for køkkenudstyr, hvad end der er tale om varme, køl eller frys. Hos ShowTech yder vi altid den bedste service vi kan, og vi sørger altid for, at du kan læne dig tilbage og nyde dit arrangement. Tag endelig kontakt til os, hvis du er i tvivl om, hvad vi kan gøre for dit event.

Vores udstyr kan dække næsten alle slags arrangementer og events. Find produkterne på vores webshop eller kontakt os vedrørende yderligere information og vejledning.

Hvorfor vælge køkkenudstyr fra ShowTech?

Udlejning af køkkenudstyr er en smart og problemfri løsning, der løfter dit event til nye højder. Vi forstår, at hvert event er unikt, og derfor tilbyder vi en skræddersyet service, der matcher dine specifikke behov. Vores team af erfarne fagfolk er dedikeret til at sikre, at både leje og opsætning af køkkenudstyr fungerer fejlfrit, så du kan fokusere på at være den perfekte vært for dine gæster.

Alt under ét tag

Med ShowTech får du et eventbureau, der kan assistere i alle aspekter af dit event. Med alt fra planlægning til udførelse, er vores omfattende erfaring og brede kompetencer inden for eventproduktion med til at intet overlades til tilfældighederne. Vores store vækst de sidste 10 år har cementeret vores position som en af de førende leverandører i Danmark, og vi er stolte over at kunne tilbyde alt udstyr og unikke kompetencer samlet under ét tag.

Udlejning af køkkenudstyr
Udlejning af køkkenudstyr til alle slags events.

Personlig service og koordinering

Hos ShowTech værdsætter vi personlig kontakt og effektiv koordinering. Når du vælger os som eventpartner, får du en dedikeret kontaktperson, der vil guide dig gennem hele processen og sikre, at alle dine behov bliver mødt. Dette betyder, at du kan slippe bekymringerne om logistik og koordinering med flere leverandører, og i stedet nyde roen ved at have en pålidelig partner ved din side. Og er du mere til bare at leje, klargøre og planlægge selv kan du altid finde vores udleje sortiment i webshoppen, her er det kun fantasien der sætter grænser!

Udlejning af køkkenudstyr til alle typer events
Uanset omfanget af dit event, har ShowTech det nødvendige køkkenudstyr til at gøre det mindeværdigt. Vores omfattende udvalg inkluderer alt fra standard køkkenudstyr til avancerede industrielle løsninger. Vi forstår, at maden er en væsentlig del af enhver begivenhed, hvilket også afspejles i vores udvalg af køkkenudstyr.

Udlejning af udstyr til dit næste event.

Drømmer du om at holde et firmafest eller konference, men du mangler udstyret til køkken? Hos ShowTech finder du et væld af forskelligt køkkenudstyr, eksempelvis gryder, stativ til affaldsposer, kaffemaskiner, popcornmaskiner m.m. – det er kun fantasien der sætter grænser!

Med vores webshop kan du nemt og bekvemt bestille det køkkenudstyr, som du skal bruge til dit kommende arrangement. Tag endelig kontakt til os, hvis du søger mere information eller vejledning - vi står altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt Os Og Hør Mere

Udlejning af udstyr til dit næste event.

Søger Du Køkkenudstyr Til Dit Arrangement?

Se mere om vores store udvalg af forskellige typer af køkkenudstyr på vores webshop.

FIND UDVALGET HER

Leje af køkkenudstyr til ethvert arrangement

Står du og skal afholde et større arrangement for din virksomhed, men du mangler det rette køkkenudstyr?
Så er du kommet til det rette sted. Vi har udstyret til at skabe rammerne for næsten ethvert arrangement.

Vores udstyr er blevet anvendt til en del forskellige opgaver. Se et udpluk af dem nedenfor og find inspiration.

Ofte stillede spørgsmål

Ønsker Du Mere Information Om Vores Produkter?

Vi har en lang række produkter og udstyr til ethvert event. Kontakt os gerne, hvis du har nogle specifikke spørgsmål omkring vores
udleje af køkkenudstyr, eller om det kan være en løsning for netop jeres event.

Kontakt Os