Byd velkommen til det nye design
af vores hjemmeside

Byd velkommen til det nye design af vores hjemmeside

Vi er nu gået i luften med vores nye hjemmeside, og den byder på meget mere end et nyt design. Vi har nemlig arbejdet på at gøre siden enkel, så du nemt og hurtigt kan finde frem til hvad vi kan tilbyde til dit næstkommende event!

En side med fokus på vores passion for at
skabe unikke oplevelser til vores kunder

Vi har længe ønsket en platform, hvor vi kunne fortælle mere detaljeret om de services vi kan tilbyde, dele vores viden indenfor produktion af events, samt åbne mere op for at vise jer vores hverdag med spændende øjeblikke. Vores største fokus har været at vise vores store passion for at skabe enestående oplevelser, dermed alle de løsninger hvad det indebærer. Det er ikke altid nemt at visualisere og fortælle om oplevelser, som det nu er selv at opleve dem. Vi håber derfor på at vores nye hjemmeside kan være med til at tage jer endnu tættere på vores univers, de kompetencer og den viden som vi kan tilbyde.

ShowTech

Lær ShowTech, vores værdier og personalet
bagom produktionerne bedre at kende.

På denne blog vil du kunne forvente at få et endnu større indblik i vores projekter og produktioner, end det vi blot fortæller om på vores profiler på de sociale medier. Vi vil dermed også se frem til at dele lidt ud af vores viden og indsigt i event og produktion generelt. Ved hver en produktion gør vi altid nøje overvejelser om hvordan vi kan skræddersy og personliggøre eventet og dermed oplevelsen for vores kunder. Dette vil vi i højere grad fortælle mere om, så du kan få et større indblik i hvem vi er som
virksomhed såvel som medarbejdere bagom projekterne, da det netop er dem der skaber idéerne.

Vi ser frem til at dele vores viden og hverdag med dig!