Eventbureau i København

Vi faciliterer og afvikler Københavns bedste events 

Hos ShowTech har vi alt under samme tag. Som eventbureau i København, er det vigtigt at spænde bredt i vores kunnen, især når vi skal leve op til de mange høje forventninger, som stilles til os som professionelt eventbureau. Vi har derfor mulighed for at skræddersy løsninger uanset hvilken type event og produktion du er ude efter, med garanti for veludførte og professionelle processer, så dit event bliver eksekveret til perfektion. 

De mest mindeværdige events er dem, der bliver husket og det er netop sådanne events vi stræber efter at facilitere og eksekvere til perfektion.
Uanset om du ønsker et veludført corporate eller socialt event, har vi midlerne og kompetencerne til at realisere dine drømme og vigtigst af alt - den fornødne erfaring til at gennemføre et event fra øverste hylde, der vil blive husket og snakket om af kunder, kollegaer og samarbejdspartnere, langt ud i fremtiden.

Nedenstående cases er blot et udpluk af, hvad vi har hjulpet vores glade kunder med i gennem tidens løb.Vores kompetencevifte bred - så tøv endelig ikke med at tage kontakt og forhør dig om dine muligheder hos os. Vi sparrer også hellere end gerne på dine igangværende projekter.

Cases

Find inspiration iblandt vores
tidligere kundecases

360 grader eventproduktion

360 graders eventbureau

360 graders løsninger inden for event og produktion

Hos ShowTech har vi over en lang årrække visualiseret, faciliteret, eksekveret og evalueret events i alle former og størrelser. Vores mange års erfaring har skærpet vores kompetencer og danner i dag grundlag for vores komplette 360 setup hvor vi hjælper med alt fra rådgivning, sparring og visualisering til teknisk produktion og projektledelse. Du finder derfor ikke et mere komplet setup til dit event i København!

Vi er med dig fra start til slut i processen og er klar til at løfte enhver opgave du måtte have, for at sikre den bedst tænkelige eksekvering af dit kommende event.

Ud over den komplette 360 løsning har vi også gode muligheder, hvis du allerede har stærke kompetencer in-house på visse punkter, men mangler hjælp til sparring og udførelse - så har vi naturligvis også mulighed for at skræddersy en del-løsning til dig, så vi udnytter vores fælles muligheder og ressourcer på bedst mulig vis. 

Blandt mulighederne vi kaperer in-house findes blandt andet:
 • Lyd og lyddesign samt produktion
 • Opbygning af scener og tribuner
 • Teltopsætning samt opsætning af service
 • Projektledelse og 3D visualisering af dit event
 • Produktionsledelse samt opsætning

 

For blot at nævne et par af dine muligheder. Derudover har du selvfølgelig til hver en tid mulighed for at kontakte os og høre mere om, hvordan vi helt præcist kan hjælpe dig - så dit kommende event bliver en succes.

Lad os hjælpe med jeres event

Dit full service eventbureau - til arrangementer og events i hele Danmark

Showtech er et full service eventbureau, der leverer skræddersyede løsninger til events og arrangementer i hele Danmark.

Bliv klogere på, hvordan ShowTech
kan bidrage til dit næste event.

 

Fantastiske events i hele København

Realiser dit drømme event i København, med ShowTech som samarbejdspartner

Med ShowTech i ryggen er du garanteret at realisere dit drømme event, hvad end det er:

 • Møder & konferencer
 • Festivaler & koncerter
 • Modeshows
 • Firmaevents
 • Produktlanceringer
 • Livestreaming events
 • Messer & udstillinger 
 • Awardshows og meget meget mere


Hos ShowTech har vi alle kompetencer samlet under et tag, hvorfor vi altid har mulighed for at skræddersy en løsning specielt til dig, der er på udkig efter at eksekvere det bedste event i København og resten af landet!

Kontakt os og hør nærmere om vores mange løsninger.

Stort sortiment af teknisk udstyr
Udlejning til alle typer events

Skal dit næste event være et, der huskes?

Enestående B2B Events i København

Det er ikke raketvidenskab at stable et event på benene, MEN det er derimod en kunst at opbygge et succesfuldt event, der er enestående i alle facetter fra start til slut. Et event der vil blive husket og med garanti gentaget når lejligheden byder sig. Det er derfor enormt vigtigt at gøre det ordentligt fra start - så hvorfor ikke alliere jer med det mest erfarne eventbureau i København og måske endda i hele Danmark?

Svaret ligger i, hvad ønsket for dit kommende event er. En af de events der bliver husket, eller en af de events der er glemt, når støvet har lagt sig.

ShowTech er et eventbureau du med fordel kan benytte til dit næstkommende event i København, og med ro i maven vide dig sikker på, at i går en uforglemmelig aften i møde. Vi sætter en dyd i at udføre et kvalificeret og professionelt stykke arbejde, uanset hvilken type event du ønsker at afholde. Vi forstår behov og endnu vigtigere kender vi til alle faldgruber, så vi til hver en tid kan agere, skulle der være brug for det både før, under og efter dit event.

Setup & afvikling

35 års erfaring, men nytænkende som aldrig før

ShowTech ApS kom til verden for 35 år siden i Slagelse, hvor vi startede ud som festudlejere. Der er efterhånden løbet en del vand under broen, og den dag i dag kan vi levere alt fra del-løsninger til komplette 360 full-service produktioner af større events, skræddersyet til enhver smag.

Gennem tiden har vi lært lidt af hvert, og det er alt sammen noget vi tager med ind i ethvert event vi arbejder med. Vores erfaring kommer til din fordel, når dit næste event skal stables på benene, og selvom vi har vores oprindelse i det Sydsjællandske, finder du ikke et mere garvet eventbureau i København end ShowTech.

Stort sortiment af teknisk udstyr
Få professionel eventrådgivning

Sparring & Rådgivning

Få professionel eventrådgivning.

Ønsker du også professionel hjælp til dit kommende event i København? Så tøv endelig ikke med at ræk ud og kontakt os. Vi tager hellere end gerne en helt uforpligtende snak omkring dit kommende event, hvad end du søger sparring, er interesseret i et konkret tilbud eller blot har spørgsmål til vores forskellige løsninger eller igangværende projekter.

Går du og mangler hjælp til at eksekvere det helt perfekte event i København, eller derimod blot er nysgerrig på at høre hvad vi har at tilbyde så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på vores telefon 58 50 61 51 eller via mail på mail@showtech.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om hvordan vi kan rådgive dig og dit event.