Eventfirma i København

Produktionsbureau i København | Vi faciliterer og afvikler Københavns bedste events 

Som full service event supplier i København, er det vigtigt at skille sig ud for at efterleve hovedstadens store krav til produktioner og arrangementer, uanset størrelsesorden. Derfor går vi hos ShowTech altid ud over det sædvanlige for at inkludere banebrydende teknologier og trends fra eventbranchen i vores eventløsninger. Vores fokus på teknisk innovation betyder, at vi kan tilbyde avancerede lyd-, lys- og videoløsninger, for at løfte dit event til nye højder. Fra imponerende scenografier til interaktive oplevelser, sørger vi for, at hvert element i dit event er nøje afstemt for at skabe en uforglemmelig oplevelse.

De mest mindeværdige events er dem, der bliver husket og det er netop sådanne events vi som full-service event firma stræber efter at facilitere og eksekvere til perfektion. Uanset om du ønsker at få faciliteret modeshows, produktfremvisninger, events eller andre arrangementer i København, har vi midlerne og kompetencerne til at realisere dine drømme og vigtigst af alt - den fornødne erfaring til at gennemføre et event fra øverste hylde. Hos ShowTech er det vores mission altid at levere events, der vil blive husket og snakket om lang tid ude i fremtiden.

Nedenstående cases er blot et udpluk af, hvad vi har hjulpet vores kunder med i gennem tidens løb. Vores kompetencevifte er bred - så tøv endelig ikke med at tage kontakt og forhør dig om dine muligheder hos os. Vi tilbyder også hellere end gerne sparring på dine igangværende projekter.

Cases

Find inspiration iblandt vores
tidligere kundecases

Eventbureau København

Produktionsbureau København

360 graders løsninger inden for event og produktion

Hos ShowTech har vi over en lang årrække visualiseret, faciliteret, eksekveret og evalueret events i alle former og størrelser. Vores mange års erfaring har skærpet vores kompetencer og danner i dag grundlag for vores komplette 360 setup hvor vi hjælper med alt fra rådgivning, sparring og visualisering til teknisk produktion og projektledelse. Du finder derfor ikke et mere komplet setup til dit event i København!

Vi er med dig fra start til slut i processen og er klar til at løfte enhver opgave du måtte have, for at sikre den bedst tænkelige eksekvering af dit kommende event.

Ud over den komplette 360 løsning har vi også gode muligheder, hvis du allerede har stærke kompetencer in-house på visse punkter, men mangler hjælp til sparring og udførelse - så har vi naturligvis også mulighed for at skræddersy en del-løsning til dig, så vi udnytter vores fælles muligheder og ressourcer på bedst mulig vis. 

Lad os hjælpe med dit næste event

Dit full service eventfirma i København - til arrangementer og events i hele Danmark

Showtech er et full service produktionsbureau og eventfirma, der leverer skræddersyede løsninger til events og arrangementer i hele Danmark.

Bliv klogere på, hvordan ShowTech
kan bidrage til dit næste event.

 

Fantastiske events i hele København

Realiser dit drømme event i København

Med ShowTech i ryggen er du garanteret at realisere dit drømme event, hvad end det er:

  • Møder & konferencer
  • Festivaler & koncerter
  • Modeshows
  • Firmaevents
  • Produktlanceringer
  • Livestreaming events
  • Messer & udstillinger 
  • Awardshows og meget meget mere


Hos ShowTech har vi alle kompetencer samlet under et tag, hvorfor vi altid har mulighed for at skræddersy en løsning specielt til dig, der er på udkig efter at eksekvere det bedste event i København og resten af landet!

Kontakt os og hør nærmere om vores mange løsninger.

Evenbureau København
Evenbureau København

Din B2B eventpartner

Unikke B2B Events i København

Det er ikke raketvidenskab at stable et event på benene, MEN det er derimod en kunst at opbygge et succesfuldt event, der er enestående i alle facetter fra start til slut. Et event der vil blive husket og med garanti gentaget når lejligheden byder sig. Det er derfor enormt vigtigt at gøre det ordentligt fra start - så hvorfor ikke alliere jer med det mest erfarne eventfirma i København og måske endda i hele Danmark?

Svaret ligger i, hvad ønsket for dit kommende event er. En af de events der bliver husket, eller en af de events der er glemt, når støvet har lagt sig.

ShowTech er en full service event supplier som du med fordel kan benytte til dit næstkommende event i København, og med ro i maven vide dig sikker på, at i går en uforglemmelig aften i møde. Vi sætter en dyd i at udføre et kvalificeret og professionelt stykke arbejde, uanset hvilken type event du ønsker at afholde. Vi forstår behov og endnu vigtigere kender vi til alle faldgruber, så vi til hver en tid kan agere, skulle der være brug for det både før, under og efter dit event.

Erfaring & nytænkning

Produktionsbureau i København med 35 års erfaring, men nytænkende som aldrig før

ShowTech ApS kom til verden for 35 år siden i Slagelse, hvor vi startede ud som festudlejere. Der er efterhånden løbet en del vand under broen, og den dag i dag kan vi levere alt fra del-løsninger til komplette 360 full-service produktioner af større events, skræddersyet til enhver smag.

Gennem tiden har vi lært lidt af hvert, og det er alt sammen noget vi tager med ind i ethvert event vi arbejder med. Vores erfaring kommer til din fordel, når dit næste event skal stables på benene, og selvom vi har vores oprindelse i det Sydsjællandske, finder du ikke et mere garvet eventfirma i København end ShowTech.

På trods af vores lange levetid er vi altid opdaterede med de nyeste trends og teknologier. Vores lange historie giver os en unik forståelse for, hvordan man skaber succesfulde events, mens vores løbende søgen efter innovation sikrer, at hvert arrangement er friskt og nyskabende. Kort sagt, hos ShowTech kombinerer vi det bedste fra erfaring og nytænkning for at levere enestående eventoplevelser.

Evenbureau København
Evenbureau København

Sparring & Rådgivning

Få professionel eventrådgivning

Ønsker du også professionel hjælp til dit kommende event i København? Så tøv endelig ikke med at ræk ud og kontakt os. Vi tager hellere end gerne en helt uforpligtende snak omkring dit kommende event, hvad end du søger sparring, er interesseret i et konkret tilbud eller blot har spørgsmål til vores forskellige løsninger eller igangværende projekter.

Går du og mangler hjælp til at eksekvere det helt perfekte event i København, eller derimod blot er nysgerrig på at høre hvad vi har at tilbyde så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på vores telefon 58 50 61 51 eller via mail på mail@showtech.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om hvordan vi kan rådgive dig og dit event.

Ofte stillede spørgsmål