Velkommen til Showtech

Din One-stop event produktion supplier

Hos Showtech finder du en lang række løsninger, når det kommer til eventproduktion - hvad end du søger delvist hjælp til dit event eller en totalløsning, hvor vi hjælper dig igennem hele processen fra start til slut.

360 grader eventproduktion

Indhent tilbud

Brug for hjælp med dit event?
Vi hjælper dig gennem hele processen.

  Audi Danmark – Produktlancering

  “Audi Danmarks samarbejde med ShowTech har været helt forrygende, det er 4 eller 5 gang vi arbejder sammen. Det er både indenfor events og præsentationer af nye modeller som den her.”

  - Morten Friis-Olsen, Head of marketing, Audi Danmark

  Hos ShowTech er et af vores kerneværdier at skabe et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder. Audi Danmark er en af vores faste kunder, som vi har hjulpet med alt fra promo-events af deres biler, konferencer og koncerter.

  Vi Har Erfaring Med Flere Typer Af Events Og Produktioner

  Gennem årene har vi gennemført en bred vifte af forskellige typer events, arrangementer og produktioner for forskellige virksomheder og partnere. Der i blandt konferencer, promoveringsevents, AV-produktioner, live-produktioner, firmafester m.m.

  Med kompetencer in-house kan vi levere alt fra projektledelse og 3D-visualisering til on-site produktion.

  Vores kompetencer og vores store lager med event- og AV-udstyr gør os i stand til at dække mange forskellige typer af opgaver og projekter uanset størrelse. Det gælder helt fra dele af opgaver til komplette events. Vores team af professionelle og kreative ildsjæle er altid klar til at hjælpe dig!

  Se et udpluk af de typer events vi har lavet gennem tiden nedenfor.

  Sådan skaber vi værdi for jeres event

  Vores Referencer

  Udforsk Vores Univers &
  Find Inspiration Til Dit Næste Event