Full service event supplier på Fyn

ShowTech: Dit foretrukne produktionsbureau på Fyn

Er du på udkig efter det bedste produktionsbureau på Fyn, så behøver du ikke lede længere. ShowTech er her for at gøre din eventplanlægning nem og problemfri. Med over 35 års erfaring i branchen, er vi din pålidelige partner i at skabe uforglemmelige events. Som din foretrukne full service event supplier på Fyn, er det vores mission at levere skræddersyede og innovative events. Vi tror på at skabe unikke oplevelser, der skaber varige minder. Vi er dedikerede til at levere den højeste kvalitet af service og til at sikre, at hver detalje af dit event er perfekt.

ShowTech er et dedikeret team af eventplanlæggere og kreative sjæle, der brænder for at skabe mindeværdige oplevelser. Vores mission er at hjælpe dig med at realisere dine visioner og skabe events, der overgår alle forventninger.

Cases

Find inspiration iblandt vores
tidligere kundecases

360 grader eventproduktion

360 graders produktionsbureau

Sådan finder du det perfekte produktionsbureau på Fyn

Når du skal finde et produktionsbureau på Fyn, er der flere faktorer, du bør overveje. Det handler ikke kun om at finde en event supplier, der kan levere de tjenester, du har brug for, men også om at finde et dem, der forstår din vision og kan bringe den til live. Hos Showtech har vi mange års erfaring i at bringe visioner og drømme til virkelighed. Vi tror på at relationen og dialogen, os og kunder i mellem, er det vigtigste aspekt af et godt event og vi glæder os meget til sammen at løfte dit event til nye højder.

Hvorfor vælge ShowTech som din full service event supplier på Fyn?

Hvert event er unikt, og det er ShowTechs tilgang til eventplanlægning også. Vi skræddersyr hver detalje til dine specifikke behov og ønsker, og vi stopper ikke før vi har overgået dine forventninger. Vi forstår, at hvert event er en refleksion af dig eller din virksomhed, og vi arbejder utrætteligt for at sikre, at hvert event vi planlægger, er en succes.

  • Vi er mere end bare et produktionsbureau - vi er din partner i at skabe uforglemmelige oplevelser.

Bliv klogere på, hvordan Showtech
kan bidrage til dit næste event.

 

Hvem er ShowTech?

Vores tilgang til Eventplanlægning

Hos ShowTech tror vi på en personlig tilgang til eventplanlægning. Fra det første møde til den endelige udførelse, er vi med dig hvert skridt på vejen. Vi lytter til dine ideer, forstår dine behov og omsætter dem til et uforglemmelig event. Vi er dedikerede til at levere den højeste kvalitet af service og til at sikre, at hver detalje af dit event er perfekt.

Vores dedikerede Team

Hos ShowTech har vi alle kompetencer inden for eventproduktion samlet under ét tag. Dette gør os til den største leverandør i Danmark med alt in-house til at kunne råde over både dele af løsninger til en komplet eventproduktion. Ved at have os som en fast partner og leverandør kan vi sikre dig overblik over dit arrangement. Showtech består af erfarne og passionerede eventplanlæggere, der er dedikerede til at skabe mindeværdige oplevelser. Vi elsker det vi gør, og det afspejles i kvaliteten af vores arbejde. Vores team er din garanti for et vellykket event.

Få professionel eventrådgivning
Udlejning til alle typer events

Full service event supplier

Tjenester fra ShowTech

Som dit foretrukne produktionsbureau på Fyn, tilbyder ShowTech en bred vifte af tjenester, der er designet til at gøre din eventplanlægning nem og problemfri. Vi tilbyder alt fra produktlanceringer, livestreaming events, messer & udstillinger til awardshows og meget mere.

Produktlanceringer

Lad ShowTech hjælpe dig med at lancere dit nye produkt med et brag. Vi skaber en uforglemmelig oplevelse, der vil få dit produkt til at skille sig ud og blive husket. Vi forstår, at en vellykket produktlancering kræver nøje planlægning og eksekvering, og vi er her for at sikre, at alt går som planlagt, når dit event skal planlægges på Fyn og i resten af landet.

Livestreaming af events

I en tid hvor digital tilstedeværelse er mere vigtig end nogensinde, kan ShowTech hjælpe dig med at nå ud til dit publikum, uanset hvor de er. Vi tilbyder høj kvalitet videoproduktion og tekniske løsninger for livestreaming på platforme som YouTube og Twitch. Vi sørger for, at dit event når ud til så mange mennesker som muligt, uanset hvor de befinder sig, om det er på Fyn eller i resten af landet.

Messer & Udstillinger

ShowTech skaber unikke og mindeværdige visuelle oplevelser for dine besøgende på Fyn. Vi koordinerer også med leverandører og samarbejdspartnere for at sikre en problemfri proces fra start til slut. Vi forstår, at en vellykket messe eller udstilling kræver nøje planlægning og eksekvering, og vi er her for at sikre, at alt går som planlagt.

Og meget mere

ShowTech er specialiserede i at skabe unikke og mindeværdige oplevelser for vores kunder, uanset hvilken type event, som du ønsker at producere. Som et af Fyns førende produktionsbureauer har vi over 35 års erfaring med at levere veludførte og professionelle processer fra start til slut, så dit event bliver eksekveret til perfektion.

Løsninger til events på Fyn

Gode event oplevelser på Fyn med ShowTech

ShowTech er stolte af de relationer, vi har opbygget med vores kunder. Deres tilfredshed er vores største belønning, og vi er beærede over at have været en del af så mange fantastiske events. Vi tror på at skabe langvarige relationer med vores kunder, og vi er dedikerede til at levere den højeste kvalitet af service.

Er du klar til at begynde planlægningen af dit næste event? Kontakt ShowTech i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig oplevelse.

Hvorfor vælge ShowTech som eventpartner på Fyn?

Med ShowTech får du én fast kontaktperson, og du slipper derfor for både koordinering og kontakt med flere forskellige leverandører. Vi sikrer dig overblik over dit arrangement, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget. Hos ShowTech har vi alle kompetencer indenfor eventproduktion samlet under ét tag. Dette betyder, at vi kan tilbyde løsninger til en konkurrencedygtig pris og en kvalitetssikret service til tiden.

Vi er din partner i eventplanlægning. Med over 35 års erfaring i branchen, har vi den viden og ekspertise, der er nødvendig for at gøre dit event til en succes. Vi glæder os til at høre fra dig og begynde planlægningen af dit næste event. Lad os sammen skabe noget fantastisk!

 

Stort sortiment af teknisk udstyr
Stort sortiment af teknisk udstyr

Fantastiske events på Fyn

Realiser dit drømmeevent på Fyn, med ShowTech som samarbejdspartner

Med Showtech i ryggen er du garanteret at realisere dit drømmeevent, hvad end det er:

  • Møder & konferencer
  • Festivaler & koncerter
  • Modeshows
  • Firmaevents
  • Produktlanceringer
  • Livestreaming events
  • Messer & udstillinger 
  • Awardshows og meget meget mere


Hos Showtech har vi alle kompetencer samlet under et tag, hvorfor vi altid har mulighed for at skræddersy en løsning specielt til dig, der er på udkig efter at eksekvere det bedste event på Fyn og resten af landet - så tøv endelig ikke med at tage kontakt i dag!

Din full service event supplier - til arrangementer og events i hele Danmark

Showtech er et full service bureau, der leverer skræddersyede løsninger til events og arrangementer i hele Danmark.

Ofte stillede spørgsmål