Produktionsbureau i Aalborg

Vi faciliterer og afvikler Aalborgs bedste events 

Hos ShowTech er vi dit one-stop produktionsbureau. Vi er specialiseret i produktion af events og har over 35 års erfaring med at levere enestående oplevelser. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til alle typer af events og produktioner. Uanset om du skal afholde en konference, en festival, afholde karneval eller en produktlancering, så kan vi hjælpe dig med at eksekvere dit event til perfektion.

Vi lever og ånder for dit event. Så let kan det siges. Det ligger i alle vores medarbejderes DNA, altid at gøre sig umage i at skabe helt unikke oplevelser skræddersyet dine specifikke behov - så dine gæster går fra eventet med den rigtige følelse i maven.

Du får tilmed tilknyttet en specifik kontaktperson, med ShowTech som dit eventfirma, så du aldrig kommer ud for at være låst i flaskehalse og vente på svar på tværs af forskellige leverandører og ansatte på tværs af virksomheder - en udfordring vi alle kender til! Med en specifik kontaktperson bliver det nemmere at holde overblikket over projektet, så du med ro i sindet kan fokusere på det, der er vigtigst.

Vi har længe faciliteret, produceret og udlejet til events i hele landet og her er Aalborg, Nordens Paris, ingen undtagelse - se herunder et udklip af events, vi har været med til at producere.

Cases

Find inspiration iblandt vores
tidligere kundecases

360 grader eventproduktion

360 graders event supplier

Professionelt eventfirma - skræddersyet løsning

Vi tilbyder alt fra eventudlejning, til rådgivning og produktion.

Event udlejning:

Med et lager på over 7000m2 kan vi dække næsten enhver form for event, små som store. Vi har midlerne og udstyret til at realisere dine drømme om et succesfuldt event. 

Event & produktion:

Med et team af dygtige event specialister og stærke in-house kompetencer kan vi planlægge og eksekvere en lang række af events. Dette gælder alt fra små eventproduktioner til de helt store 360 totalproduktioner.

Rådgivning

Vores hold af eksperter og teknikere står til hver en tid klar til at rådgive dig gennem enhver form for begivenhed. På denne måde sikrer vi et succesfuldt event med de bedste resultater og en mindeværdig oplevelse for dig og dine gæster.

Dit full service eventfirma - til arrangementer og events i hele Danmark

Showtech er et full service eventfirma, der leverer skræddersyede løsninger til events og arrangementer i hele Danmark.

Bliv klogere på, hvordan Showtech
kan bidrage til dit næste event.

 

Fantastiske events i hele København

Få faciliteret dit drømme event i Aalborg, med Showtech

Med Showtech i ryggen er du garanteret at realisere dit drømme event, hvad end det er:

 • Møder & konferencer
 • Festivaler & koncerter
 • Modeshows
 • Firmaevents
 • Produktlanceringer
 • Livestreaming events
 • Messer & udstillinger 
 • Awardshows og meget meget mere


Udover den komplette 360 løsning har vi naturligvis også mulighed for at assistere dig i diverse del-opgaver. Hvad end det er rådgivning, projektledelse, tekniske problemløsninger, udlejning af lager og inventar - samt meget meget mere.

Kontakt os og hør nærmere om vores mange løsninger.

Stort sortiment af teknisk udstyr
Udlejning til alle typer events

Skal dit næste event være et, der huskes?

Det mest flexible produktionsbureau i Aalborg

Vi kan lave det hele for dig præcis som du ønsker det, så vi i fællesskab udnytter både vores og jeres kompetencer i en perfekt synergi. Det er den hemmelige opskrift på mindeværdige events.

Hos ShowTech har vi over en lang årrække visualiseret, faciliteret, eksekveret og evalueret events i alle former og størrelser. Vores mange års erfaring har skærpet vores kompetencer og danner i dag grundlag for vores komplette 360 setup hvor vi hjælper med alt fra rådgivning, sparring og visualisering til teknisk produktion og projektledelse. Du finder derfor ikke et mere komplet setup til dit event i Aalborg!

Setup & afvikling

Events der vil blive husket

Vigtigst af alt er det at producere events der vil blive husket, men det er ikke altid lige let! Det kræver nøje planlægning og professionel tilgang til processen, at eksekvere et event i sådan en grad at det bliver husket lang tid efter at eventet er slut og støvet har lagt sig.

Af netop samme grund er det derfor vigtigt at optimere hvor man kan, og hvilken bedre måde at gøre det på end at samle alt hvad du har brug for under et tag? Utallige møder, med utallige leverandører, der hver i sær, på tværs virksomheder, skal have en vis forståelse af vigtigheden og essensen af eventet - det lyder som en opskrift på en rigtig langtrukken process. Sådan en hovedpine undgår du ved at vælge ShowTech som eventfirma, så dit event i Aalborg og omegn udtænkes, planlægges og udføres til perfektion.

Blandt mulighederne vi råder over in-house findes blandt andet hjælp til:

 • Lyd og lyddesign samt produktion
 • Opbygning af scener og tribuner
 • Teltopsætning samt opsætning af service
 • Projektledelse og 3D visualisering af dit event
 • Produktionsledelse samt opsætning
Stort sortiment af teknisk udstyr
Få professionel eventrådgivning

Sparring & Rådgivning

Garvet og nytænkende på en og samme tid

Med 35 år på bagen har vi hos ShowTech meget erfaring med når dit næste event skal planlægges og afvikles. Sammen med den mængde erfaringen kommer der også en ambition om hele tiden at udfordre status quo og være nytænkende i tilblivelsen af alle former for events.

Så går du og mangler hjælp til at eksekvere det helt perfekte event i Aalborg og omegn, eller derimod blot er nysgerrig på at høre hvad vi kan gøre for dig så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på vores telefon 58 50 61 51 eller via mail på mail@showtech.dk - eller via vores kontaktformular på linket herunder.

Gå til kontaktformular

Ofte stillede spørgsmål