Produktionsbureau i Odense

Full service event supplier Odense - Skab unikke og mindeværdige oplevelser

Skal du arrangere et event i Odense og mangler du hjælp til at skabe en unik og mindeværdig oplevelse? Så er du kommet til det rette sted. Hos ShowTech har vi over 35 års erfaring som eventfirma. Vi er specialiseret i enestående B2B events og tilbyder skræddersyede løsninger til alle typer af events og produktioner. Uanset om du skal afholde en konference, en festival eller en produktlancering, så kan vi hjælpe dig med at eksekvere dit event til perfektion. Læs med her og få mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste arrangement.

Planlægning af et vellykket event kan være udfordrende, men med ShowTech som dit full service eventfirma i Odense behøver du ikke at bekymre dig. Vi har alt under samme tag og tilbyder skræddersyede løsninger til enhver type event. Fra møder og konferencer til produktlanceringer eller prisuddelinger - vores ekspertise sikrer en perfekt eksekvering fra start til slut!

Cases

Find inspiration iblandt vores
tidligere kundecases

360 grader eventproduktion

360 graders eventfirma

Hvorfor vælge Showtech som produktionsbureau?

Hos os finder du alt under samme tag! Som et erfarent eventfirma, med massevis af events i Odense bag os, tilbyder vi skræddersyede løsninger til enhver type arrangementer eller begivenheder. Vi sætter en ære i at levere professionelle processer og veludførte produktioner for at sikre, at dit event bliver eksekveret til perfektion.

Vi er specialiseret i enestående B2B events og har mulighed for både del-løsninger og 360 graders løsninger fra start til slut. Uanset om det er konferencer, festivaler eller produktlanceringer - så kan vores team hjælpe dig med at skabe mindeværdige oplevelser for dine gæster.

35 års erfaring i branchen

Med 35 års erfaring i branchen har vi hos ShowTech opbygget stærke relationer i branchen samt interne kompetencer til at løfte enhver opgave. Vi er specialiseret inden for planlægning, koordinering, eksekvering og evaluering af events. Vores brede indsigt i markedet og trends inden for eventindustrien sikrer, at vores kunder altid får unikke oplevelser, der er skræddersyet efter deres behov - det gør os til det foretrukne løsning, når du søger en full service event supplier i Odense.

Skræddersyede løsninger til alle typer events

Vi er dedikerede til at forstå vores kunders behov og ønsker. Dette fører os altid i retning af den ideelle lokation, det passende tema og den rigtige stemning. Vi skræddersyr også programmet specifikt til din målgruppe, hvad end du planlægger arrangementer, begivenheder eller møder. Hos ShowTech arbejder vi altid på at levere unikke løsninger på en professionel måde og sammen med dig får vi skabt mindeværdige oplevelser - noget som adskiller os fra andre eventfirmaer i Odense!

Specialiseret i enestående B2B events

Ved at fremhæve din virksomheds værdier under arrangementet, skaber vi en oplevelse, der går ud over det sædvanlige. Vi tager netværksmuligheder alvorligt og sikrer, at dine deltagere får mulighed for at mingle med hinanden på tværs af brancher og professioner.

Vores specialisering i enestående B2B events betyder også, at vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere inden for arrangementer og begivenheder. Dette giver os mulighed for altid at finde den bedste løsning til dit behov - uanset om det drejer sig om produktlanceringer eller store konferencer. Som en anerkendt full service event supplier i Odense kan du stole på vores evne til at levere unikke og mindeværdige oplevelser ved alle typer af events.

Dit full service eventfirma - til arrangementer og events i hele Danmark

Showtech er et full service produktionsbureau og eventfirma, der leverer skræddersyede løsninger til events og arrangementer i hele Danmark.

Bliv klogere på, hvordan ShowTech
kan bidrage til dit næste event.

 

Fantastiske events i hele Odense

Hvad kan Showtech gøre for dig?

Vi tilbyder en bred vifte af skræddersyede event løsninger efter dine behov, uanset om det er et møde, en konference eller et firmaevent. Med vores 35 års erfaring og professionelle tilgang sikrer vi veludførte processer og eksekvering af dit event til perfektion. Vores del-løsninger og 360 løsninger sikrer fleksibilitet i valgmulighederne fra start til slut på produktionen af ethvert event - store som små. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at skabe unikke oplevelser for din virksomhed!

Del-løsninger

Vi tilbyder del-løsninger, der sikrer dig en veludført og professionel proces. Vores konferenceplanlægning er skræddersyet til dine behov, så du kan fokusere på indholdet af din konference. Vi sørger for alt det praktiske, fra booking af lokaler samt teknisk udstyr og koordinering med foredragsholdere.

Udover vores konferenceplanlægning kan vi også hjælpe med udstillingsdesign og opsætning, hvor vi skaber den perfekte ramme for at præsentere virksomhedens produkter eller services på bedste vis. Endelig kan vi arrangere underholdningsprogrammer efter dit ønske, som vil give dine gæster en mindeværdig oplevelse ud over det sædvanlige.

Stort sortiment af teknisk udstyr
Udlejning til alle typer events

Skal dit næste event være et, der huskes?

360 løsninger

Vores 360 løsninger hos Showtech inkluderer alt hvad du behøver for at producere et vellykket event fra start til slut. Vi er eksperter i eventkonceptudvikling, projektledelse og teknisk produktion blandt andet med fokus på AV-design. Det er vores dygtige og professionelle teams fornemeste opgave at sikre dit event bliver skræddersyet efter dine ønsker og behov, så det bliver en unik og mindeværdig oplevelse.

Vores 360 løsninger inkluderer:

  • Event konceptudvikling
  • Projektledelse fra start til slut
  • Teknisk produktion
  • Udlejning af eventudstyr

 

Uanset hvilken type event eller produktion du planlægger at afholde, kan vi hjælpe dig med alt fra idégenerering til eksekvering. I samarbejde med vores kunder skaber vi en fuldt integreret proces, som garanterer succesfuld gennemførelse af ethvert projekt. Hos Showtech står vi klar til at levere den bedste service indenfor events i Odense - kontakt os nu for mere information!

Planlægning af et vellykket event kan være udfordrende, men med Showtech som dit produktionsbureau behøver du ikke at bekymre dig. Vi har alt under samme tag og tilbyder skræddersyede løsninger til enhver type event. Fra møder og konferencer til produktlanceringer eller prisuddelinger - vores ekspertise sikrer en perfekt eksekvering fra start til slut!

Forskellige typer af events

Typer af events

Hos Showtech tilbyder vi en bred vifte af løsninger til alle typer events og produktioner. Vi er specialiseret i at skræddersy vores service efter dine behov og forventninger, så du kan være sikker på et professionelt udført event. Blandt vores mange muligheder finder du blandt andet møder & konferencer, festivaler & koncerter, modeshows, firmaevents, produktlanceringer samt livestreaming events, messer & udstillinger - kort sagt alt hvad hjertet begærer af unikke oplevelser.

Møder & konferencer

Skal du afholde et større antal møder eller en konference, så er Showtech partneren for dig. Vi tilpasser processerne, så I kan få det mest optimale ud af tiden. Vores ekspertise indenfor planlægning og afvikling af møder og konferencer vil komme jer til gode, så I kan fokusere på hvad der er vigtigst - jeres forretning. 

Stort sortiment af teknisk udstyr
Få professionel eventrådgivning

Forskellige typer af events

Festivaler & koncerter

Når det kommer til at skabe en mindeværdig festival eller koncert, er der meget at tage højde for. Som din eventpartner i Odense kan Showtech hjælpe dig med alt fra planlægning og visualisering af hele eventet, til logistik- og sikkerhedsplanlægning. Vores ekspertise inden for alle disse områder betyder, at du kan være tryg ved at overlade hele processen til os og nyde resultatet - et veludført professionelt event.

Vi sørger for alt lige fra facilitering til koordinering af lyd- og lysudstyr. Med vores professionelle team er vi klar til at tage ansvar over hele produktionsprocessen så dit arrangement bliver en uforglemmelig oplevelse! Vi kan også hjælpe med LED skærme, mobilscener og AV-udstyr, og har samarbejdet med adskillige festivaller gennem tiden. 

Modeshows

Vores produktionsbureau i Odense er ekspert i at skabe mindeværdige modeshows. Vi tager os af alt fra valg af passende location, scenografi og catwalk setup til backstage koordinering med modeller, makeup-artister og stylister. Hos Showtech har vi fokus på detaljerne - lige fra indretningen til lyd og lys - for at sikre en smidig produktion og et imponerende resultat hver gang.

Produktlanceringer

Vi har ekspertise i produktlanceringer og kan hjælpe med udviklingen af et kreativt koncept til lanceringen. Vi sørger også for fotografisk materiale i form af produktbilleder eller videoer.

Vi er stolte over vores veludførte og professionelle processer inden for alle typer events såsom møder, koncerter, firmaevents og meget mere. Som en erfaren aktør på markedet bestræber vi os altid på at levere unikke og mindeværdige oplevelser for vores kunder uanset type event eller produktion - fra start til slut!

Livestreaming events

Vi tilbyder høj kvalitet videoproduktion og tekniske løsninger for livestreaming på platforme som YouTube og Twitch. Vi kan også sørge for audience engagement under livestreamingen gennem brug af chat funktioner, polls og meget mere. Med vores ekspertise kan du trygt overlade din næste livestreamede begivenhed til os.

Messer & udstillinger

Når vi tager os af design og opbygning af messestande, sørger vi for at skabe en unik og mindeværdig visuel oplevelse for dine besøgende. Vi koordinerer også med leverandører og samarbejdspartnere for at sikre en problemfri proces fra start til slut. Derudover har vi forskellige lead generering strategier såsom konkurrencer eller digitale 'visiting cards' til deltagere, som kan hjælpe dig med at maksimere dit udbytte af messen eller udstillingen. Hos Showtech er vores mål altid at skræddersy din messe- eller udstillingsoplevelse, så den passer perfekt til dine behov og ønsker.

Vi har stor erfaring indenfor eventproduktion, hvilket betyder, at du kan stole på os i alle trin af processen - lige fra planlægning over produktion til eksekvering. Vores team vil være der hele vejen igennem for at støtte dig i enhver beslutning omkring din messe- eller udstillingsdeltagelse i Odense. Kontakt os allerede i dag for mere information om vores event services!

Awardshows og meget mere

Vores ekspertise inkluderer udvikling af konceptuelle ideer omkring prisoverrækkelse, underholdningsindslag som passer til temaet og en 'showcalling'-proces for en problemfri gennemførelse på selve dagen.

Vi er specialiserede i at skabe unikke og mindeværdige oplevelser for vores kunder, uanset hvilken type event de ønsker at producere. Som et af Odenses førende eventfirmaer har vi over 35 års erfaring med at levere veludførte og professionelle processer fra start til slut, så dit event bliver eksekveret til perfektion. Kontakt os i dag for at høre mere om vores prisvindende løsninger indenfor awardshows og meget mere!

Ofte stillede spørgsmål