KONCERTER

Afvikling af liveproducerede koncerter er ubestridt vores kerneområde. Siden Showtech startede for over 10 år siden, har vi leveret løsninger til et hav af etablerede kunstnere, virksomheder og festivaler.

 

Vi mestrer alt fra de små scener med den intime lyssætning til de store events, hvor der ikke er sparet på hverken lydudstyr og lysshow. Med vores team i kulissen sikrer vi dig en professionel afvikling med højt flow og underholdningsværdi, hvor både artister og arrangører kan føle sig trygge i vores rammer af høj kvalitet.

Vi råder over mange forskellige opsætninger, så det er blot at ringe til os, så finder vi lige præcis den løsning, der passer til jeres venue og behov

RÅDGIVNING

PRODUKTION

EKSEKVERING

EVALUERING

KONCERTER

FESTIVALER
MUSIK 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/40
 
 

WE ARE CONCERT "SUPPLIERS"

Hvad end du og din virksomhed har brug for er vi sikre på vi kan hjælpe. Vores store ekspertise indenfor lyd og lys og vores mange år i faget har gjordt os til de rette at spørger. Vi har næsten alt på lager og kan derfor klare de fleste opgaver med egne folk og produkter. Det betyder en hurtigere proces samt at i ikke behøver shoppe rundt flere steder.